Μενού
dimas-skafida
Αφροδίτη Σκαφίδα, Πύρρος Δήμας | NDP
  • Α-
  • Α+

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. 

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με το χέρι της νεογέννητης κόρης του και έγραψε: «Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)». 

Ο Πύρρος Δήμας βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΙ και είπε πως το κοριτσάκι θα πάρει το όνομα της μητέρας του, Ελευθερία. 

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δεν φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταΐλάνδη 10 μέρες και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα…», είπε αρχικά.

Ο τοκετός «κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα παιδί μου. Δεν μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει». 

«Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε» είπε ο Πύρρος Δήμας.

Υπενθυμίζεται πως ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη είναι μαζί τα τελευταία χρόνια ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο, υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο.

Αυτό είναι το πέμπτο παιδί για τον Πύρρο Δήμα και το πρώτο για την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA