Μενού
Παύλος Χαϊκάλης
Παύλος Χαϊκάλης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε το πρωί της Πέμπτης (14/12) στο «MEGA Καλημέρα» την πρώτη του συνέντευξη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα, όπως εξήγησε στην Ελεονώρα Μελέτη, ο λόγος που αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκπομπή «είσαι εσύ. Αφήνεις το καλεσμένο να μιλήσει χωρίς να τον πιέσεις και οι περισσότεροι δεν το κάνουν».

Όσον αφορά την απουσία του από την τηλεόραση, ο Παύλος Χαϊκάλης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να εμφανιστεί.

«Είχα προτάσεις, αλλά δεν θέλω πια. Δεν έχω να πω κάτι. Γιατί δεν υπάρχει κωμωδία στην τηλεόραση; Ο κόσμος δεν γελάει πια. Βλέπω ξένες πλατφόρμες και δεν μπορώ να βλέπω πια ελληνικές. Δεν έχω φοβίες και αυτό το πλήρωσα. Το 50-50 ήταν μπροστά από την εποχή του. Σήμερα οι ηθοποιοί δουλεύουν με 300-400 ευρώ 10 ώρες, για να βγάλουν ένα αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο να μαζευτούν όλοι οι ηθοποιοί», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

«Με ό,τι πέρασα, εάν δεν είχα την αστρολογία, θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει», συμπλήρωσε. 

«Ένιωσα βαθιά πληγωμένος»

Στη συνέχεια ο Παύλος Χαϊκάλης εξήγησε για ποιους λόγους αποφάσισε να τραβηχτεί από τη δημοσιότητα, ενώ τόνισε ότι έκανε εγγραφή στο ΣΕΗ και παρέθεσε στοιχεία για όλα όσα είχαν ακουστεί για εκείνον. 

«Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν εμμονή μαζί μου. Έβγαινε τότε ένας δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής και έλεγε επί ένα μήνα, γιατί πάω να δουλέψω. Δεν τον πήρα τηλέφωνο. Το όνομά μου ανακατεύτηκε σε δύο κουτσομπολιά», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης. 

 

«Αποφάσισα να τραβηχτώ, γιατί το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων είναι μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να το αλλάξω εγώ αυτό το πράγμα. Υπάρχει μία τάση να βρούμε κάτι αρνητικό, γιατί αυτό πουλάει. Γιατί δεν βγαίνουμε να μιλήσουμε θετικά για κάποιους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει; 

Ένιωσα βαθιά πληγωμένος. Αισθάνομαι ότι ένα σύνολο ολόκληρο έχει πληγεί, όχι μόνο εγώ. Πέρα από μερικά τρολ, από τον φυσικό κόσμο υπάρχει αγάπη και εκτίμηση και υπήρξε τεράστια παραπληροφόρηση

Πήγα από μόνος μου και γράφτηκα στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μόνο και μόνο για να μη θεωρηθεί ότι κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Το ζήτησα για να εξετάσουν την υπόθεση και να παραθέσω στοιχεία. Όλα όσα κατέθεσε δεν ελήφθησαν καθόλου υπόψη και εκεί κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα νόημα.  

Ακούω ανθρώπους να λένε "Κορίτσια, είμαστε μαζί σας" και θέλω να τραβήξω τις τρίχες μου. Αυτές οι δηθενιές, όχι. Και ο νοών νοείτω. Η ουσία χάθηκε, η μπάλα είναι αλλού. Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα καταφερθεί εναντίον της γυναίκας σήμερα»

«Η καταστολή του πολιτισμού οφείλεται στον άντρα, γιατί δεν κατάλαβε ποτέ τη θηλυκή του πλευρά. Η γυναίκα κατάλαβε την ανδρική της πλευρά και προχώρησε παρακάτω. Πρέπει να είσαι υπέρμαχος κατά της κακοποίησης των γυναικών, αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο ένα κουτσομπολίστικο επίπεδο», τόνισε ο Παύλος Χαϊκάλης. 

«Τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν»

Αναφερόμενος στο #MeToo, ο ηθοποιός επεσήμανε ότι τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν, ενώ δήλωσε ότι όπως γνωρίζει ο ίδιος κάποιες γυναίκες που προχώρησαν σε καταγγελίες, έχουν φάει πολύ ξύλο και από συντρόφους του.  

 

«Το #MeToo ήταν 3-4 άτομα; Αυτό ήταν; Σταμάτησε η κακοποίηση; Τα αληθινά θύματα - γιατί υπάρχουν και ξέρουμε τις περιπτώσεις - δεν βγήκαν να μιλήσουν. Βγήκαν να μιλήσουν γυναίκες που κατήγγειλαν bullying, ενώ είναι γνωστό πως έχουν φάει πολύ ξύλο από κάποιους άλλους με τους οποίους είχαν σχέση. Γιατί καταγγέλλεις τον Α και όχι τον Β; Μάλλον γιατί είναι άλλα πράγματα από πίσω.

Έβγαινε ο Σπύρος Μπιμπίλας και έλεγε πως υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες, γιατί βγήκαν μόνο τέσσερις; Μόνο η αντρική λάθος συμπεριφορά υπήρξε; Υπάρχουν πολλά κενά, αλλά δεν είναι συζητήσιμα», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA