Μενού
Παύλος Κοντογιαννίδης
Παύλος Κοντογιαννίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης βρέθηκε τη Δευτέρα (1/4) στο «Στούντιο 4» και συζητώντας με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πολυετή καριέρα του, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε για ποιον λόγο αποκαλεί τον εαυτό του «Μάρλον Μπράντο Νο. 2»

«Θέλω να κάνω και άλλα τόσα και έχω και τη διάθεση», τόνισε με τον ίδιο να αποκαλύπτει για ποιον λόγο δεν λέει ποτέ ποιος ρόλος από όσους έχει ενσαρκώσει στην καριέρα του είναι ο αγαπημένος του.

«Άμα το πω, μπορεί να αποκλείσω τον επόμενο που ίσως να είναι και καλύτερο», τόνισε ο Παύλος Κοντογιαννίδης και συνέχισε: 

«Εγώ χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως Μάρλον Μπράντο Νο. 2, δηλαδή ρολίστας, κάποιος που μπορεί να παίξει από ζεν πρεμιέ μέχρι Ριχάρδο Γ', τα πάντα». 

Μάλιστα, ο Παύλος Κοντογιαννίδης αυτοσαρκάστηκε γύρω από τα αμέτρητα γκεστ που έχει κάνει σε σειρές της τηλεόρασης ανά τα χρόνια, λέγοντας με μεγάλη δόση χιούμορ: «Με φώναξαν για γκεστ και είπα, "πάλι γκεστ θα κάνω; Έλεος. Να γίνω πρώτα σταρ και μετά να κάνω γκεστ σταρ". Έχω κάνει καριέρα γκεστ σταρ». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA