Μενού
Ο ηθοποιός Σπύρος Τσεκούρας
Σπύρος Τσεκούρας | (Facebook)
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Τσεκούρας βιώνει ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως έκανε γνωστό ο ηθοποιός, ο πατέρας του, Ιωάννης Τσεκούρας, «έφυγε» νικημένος από επιπλοκές που του προκάλεσε ο καρκίνος. «Ἐκοιμήθη χθες το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο σεμνός και αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς μας Γιάννης Τσεκουρας, καθώς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρές επιπλοκές της επάρατης νόσου» γράφει ο Σπύρος Τσεκούρας στη δημοσίευσή του.

«Αύριο Δευτέρα και ώρα 1.30μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, Δάφνης Αττικής θα διεξαχθεί η εξόδιος ακολουθία του ταπεινού δούλου του Θεού Ιωάννου.

Αντί στεφάνων με επιθυμία του εκλιπόντος, η οικογένεια παρακαλεί να δοθούν τα χρήματα για τους σκοπούς της φιλόπτωχου του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας που έχει αναλάβει το συσσίτιο απόρων. Σᾶς παρακαλῶ, ἀδελφοὶ καὶ φίλοι, μνημονεύετε τον δούλου τοῦ Θεοῦ Ιωαννη , στις προσευχες σας! “ἐξαπέστειλεν ἐξ ὕψους καὶ ἔλαβέ με, προσελάβετό με ἐξ ὑδάτων πολλῶν..”Καλὴ Ἀνάσταση! Καλὴ ἀντάμωση στὴν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ. Αιωνια σου η μνημη!» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Τσεκούρας.

Η ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Τσεκούρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA