Μενού
Η Susan Backlinie
Ηθοποιός που έπαιξε στην ταινία «Jaws» | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η Susan Backlinie, ηθοποιός και μεταξύ άλλων το πρώτο «θύμα» στην ταινία «τα σαγόνια του καρχαρία» το 1975 πέθανε σε ηλικία 77 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού Sky News.

Η Susan Backlinie πέθανε στο σπίτι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπως επιβεβαίωσε σχετικά ο ατζέντης της, ενώ ο θάνατός της μεταδόθηκε για πρώτη φορά από την ιστοσελίδα The Daily Jaws.

Η παρουσία της στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ ήταν αρκετά σύντομη, καθώς φαίνεται στην αρχική σκηνή να τρέχει κατά μήκος της παραλίας, πριν βουτήξει γυμνή στο νερό.

Τότε, φαίνεται να την τραβάει κάτι προς τον βυθό και να ουρλιάζει, μέχρι που διαπιστώνει πως δέχεται άγρια επίθεση από έναν αόρατο λευκό καρχαρία.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι η Susan Backlinie ήταν πρωταθλήτρια κολύμβησης όταν έπαιξε στην ταινία. Είχε δηλώσει, μάλιστα το 2015 στο Palm Beach Post, ότι ο Σπίλμπεργκ της είπε: «Όταν τελειώσει η σκηνή σου, θέλω όλους κάτω από τα καθίσματα με τα ποπ κορν και τις τσιχλόφουσκες».

Στο ντοκιμαντέρ «Jaws: The Inside Story», ο Σπίλμπεργκ είχε παραδεχθεί πως η σκηνή με τη Susan Backlinie ήταν μία από τις πιο επικίνδυνες, τουλάχιστον από κασκαντερική άποψη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA