Μενού
theatro
Θέατρο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Χρέλιας. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Κώστας Χρέλιας γεννημένος το 1926 έζησε τις θρυλικές εποχές των μπουλουκιών με τους θιάσους να περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε για τον Κώστα Χρέλια:

«Αποχαιρετήσαμε το Σάββατο έναν υπέροχο άνθρωπο, τον τελευταίο μεγάλο των ιστορικών μπουλουκιών, τον αγαπητό φίλο μας Κώστα Χρέλια, από τα πιο παλιά μέλη του ΣΕΗ και ΤΑΣΕΗ, της ιστορικής οικογένειας των Χρέληδων. Πόσες ιστορίες δεν έχουμε ακούσει από το στόμα του, από τις απίθανες περιπέτειες των μπουλουκιών, από τις μάχες στο μέτωπο της Βόρειας Ηπείρου και της Αλβανίας όπου πολέμησε για την πατρίδα. Γεννημένος το 1926 στο Μεσολόγγι, με λαμπρή καριέρα και υπέροχη οικογένεια. Στη φωτό με την αγαπημένη του Γεωργία που έζησαν πάνω από 60 χρόνια μαζί σε παλιότερο γλεντάκι.. Καλό σου ταξίδι Κώστα μας αγαπημένε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA