Μενού
Ο Νάσος Πατέτσος
Ο Νάσος Πατέτσος | Youtube
  • Α-
  • Α+

Μία θλιβερή απώλεια γνώρισε το ελληνικό πεντάγραμμο, καθώς έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής Νάσος Πατέτσος έφυγε από τη ζωή, πριν προλάβει να γιορτάσει τα 101α γενέθλιά του.

Τον θάνατο του θρύλου του ελαφρού τραγουδιού γνωστοποίησε με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποτείνοντας φόρο τιμής στον καλλιτέχνη που τόσο εκτιμούσε.

«Πριν από λίγο μας ενημέρωσαν από τη διεύθυνση του Γηροκομείου Αθηνών ότι ο αγαπημένος μας παλαίμαχος τραγουδιστής[...]ταξίδεψε στον ουρανό μαζί με το "άσπρο του περιστέρι" την μεγάλη του επιτυχία», έγραψε.

«Καλό σου ταξίδι Νάσο»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει στην ανάρτησή του: «Πριν από λίγο μας ενημέρωσαν από τη διεύθυνση του Γηροκομείου Αθηνών ότι ο αγαπημένος μας παλαίμαχος τραγουδιστής και ηθοποιός μία μεγάλη φίρμα τον δεκαετιών 40,50,60,70, η πιο μελωδική φωνή του ελαφρού τραγουδιού [...] ο Νάσος Πατέτσος ταξίδεψε στον ουρανό μαζί με το άσπρο του περιστέρι την μεγάλη του επιτυχία...." Άσπρο μου περιστέρι πέτα"».

«Έτσι τραγουδούσε μελωδικά κι έτσι θα τον θυμόμαστε.. Νάσο μου που μας αγαπούσες τόσο σ ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες. Θλίψη θα σκορπίσει η αποχώρηση σου στους φίλους σου και κυρίως στον αγαπημένο μας Τάκη Σαγιώρ που τόσο σε φρόντιζε», πρόσθεσε.

«Εμείς ως ΤΑΣΕΗ κι εγώ προσωπικά ως πρόεδρος του ευχαριστούμε το Γηροκομείο Αθηνών όπου τον τελευταίο χρόνο σε μεταφέραμε για όλη την φροντίδα που σου προσέφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό σου ταξίδι», κατέληξε, αποχαιρετώντας τον Νάσο Πατέτσο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA