Μενού
petros-filippidis
Πέτρος Φιλιππίδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την καταδίκη του για δυο απόπειρες βιασμού. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποχώρησε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μετά την ανακοίνωση της ποινής του, αφού το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση να χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, μέχρι την έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης. Στον Πέτρο Φιλιππίδη επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα, ενώ πούλησε και το σπίτι του στο Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξετάζει τις επιλογές του για να βγάζει τα προς το ζην, διότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο ηθοποιός σκέφτεται είτε να πάρει άδεια για ταξί είτε να ανοίξει καφενείο στα Γιάννενα, τόπο καταγωγής του. Ακόμη έγινε γνωστό ότι έχει πουλήσει πολλά προσωπικά του αντικείμενα για να μπορέσει να ζήσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA