Μενού
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο «The 2Night Show» | Γραφείο Τύπου ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show», στην οποία μίλησε και για τις σκέψεις της να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που με αφορά πάρα πολύ. Έχω ένα θέμα με το… κομματικό κομμάτι της πολιτικής. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω, να είμαι παρούσα, μου αρέσει να ενεργοποιώ και να ενημερώνω τον κόσμο για τα πράγματα που συμβαίνουν, να τους παροτρύνω. Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά. Είχα προτάσεις για να κατέβω στις εκλογές αλλά ένιωθα ότι δεν ανήκω κάπου. Δεν έχει χρώμα για μένα η αλληλεγγύη, η προσπάθεια και η προσφορά».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενδιαφέρεται για την πολιτική

Στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά. Ξέρω ότι αν είναι να κάνεις ουσιαστική δουλειά, θα την κάνεις στην Ευρώπη. Εκεί γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Πολλές φορές σου κάνουν μία πρόταση, γιατί είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει κάποια πράγματα και θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ψήφους. Εμένα αυτό δεν με αφορά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA