Μενού
Τζόρτζια Σιακαβάρα
Τζόρτζια Σιακαβάρα | Facebook
  • Α-
  • Α+

O Κωνσταντίνος Πλεύρης, βρίσκεται σε σχέση με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα και το επιβεβαίωσε σε πρωινή εκπομπή.

Ποια είναι όμως η μούσα που έκλεψε την καρδιά του 84χρονου δικηγόρου;

Η Γεωργία (κατά κόσμον Τζώρτζια) Σιακαβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ είχε πάρει μέρος στη στυλιστική εκπομπή My Style Rocks το 2020. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο και στα 19 της χρόνια έγινε μέλος πρακτορείου μοντέλων.

Όταν έκλεισε τα 20 καταπιάστηκε με το τραγούδι, που την κέρδισε για περίπου 15 χρόνια. Το παράτησε όμως όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω του ψυχικού βάρους της απώλειας που δεν της επέτρεψε να συγκεντρωθεί στην καριέρα της.

Σήμερα η Τζόρτζια διατηρεί πετυχημένο λογαριασμό στο Tiktok, όπου μοιράζεται με χιούμορ και πάθος συμβουλές για μακιγιάζ, προϊόντα ομορφιάς αλλά και σχέσεις.

Τι είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Μιλώντας στην εκπομπή, η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη σε εκδήλωση. «Κάποιος μας γνώρισε. "Χαίρετε", "χαίρετε". Ο κύριος τάδε, η κυρία τάδε. Το πώς θα εξελιχθεί αυτό, κανείς δεν ξέρει, για κανέναν μας», δήλωσε.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν η σχέση είναι επίσημη, απάντησε: «Επισημοποιημένη είναι. Αυτό είναι κάτι άλλο, είναι δικό μας θέμα, δεν είναι νομικό ενός γάμου».

Όταν της ζητήθηκε να σχολάσει τις γνωστές ναζιστικές και αντισημιτικές θέσεις του κ. Πλεύρη, η influencer είπε απλά πως «Τι να πω, ο καθένας έχει τις δικές του θέσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του, δε θα κρίνω κανενός την...»

Η Tiktoker πάντως δήλωσε συνεπαρμένη από τις χάρες του συντρόφου τις, αν και δεν ανέλυσε τι ακριβώς του βρίσκει: «Με γοήτευσαν πολλά που δε χρειάζεται να τα αναφέρω. Τα ξέρω εγώ...».

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA