Μενού
Χρυσά και πλατινένια άλμπουμ
Χρυσά και πλατινένια άλμπουμ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η φήμη, αρνητική ή θετική φέρνει αδιαμφισβήτητα και χρήμα, αλλά στην περίπτωση του Jay-Z και της Beyonce έχουμε να κάνουμε με μία μιντιακή αυτοκρατορία συμπυκνωμένη σε ένα μόνο ζευγάρι, που αξίζει δισεκατομμύρια.

Ο διάσημος ράπερ και η ανάρπαστη τραγουδίστρια έχουν σχηματίσει το πιο εντυπωσιακό και δυναμικό power duo της μουσικής βιομηχανίας, αφού σύμφωνα με τη Scotsman, η συνολική τους περιουσία σπάει το φράγμα του δισεκατομμυρίου και τους κατατάσσει στα πιο πλούσια ζευγάρια μέσα στο 2024.

Πλέον, Beyonce και Jay Z παραβγαίνουν για το ποιος κάνει μεγαλύτερα νούμερα σε περιοδείες, συνεργασίες, διαφημιστικές καμπάνιες και επενδύσεις, με την τραγουδίστρια να πλησιάζει όλο και περισσότερο τον δαιμόνιο επιχειρηματία σύζυγό της σε κέρδη.

Στα τοπ 10 πιο πλούσια ζευγάρια

Η συνολική περιουσία τους ανέρχεται στα περίπου 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που τους κατατάσσει ως τέταρτο πιο πλούσιο ζευγάρι της show biz, και φυσικά το πλουσιότερο ζευγάρι στη μουσική παγκοσμίως.

Στην τρίτη θέση βρέθηκαν η Oprah Winfrey και ο σύζυγός της, Stedman Graham, με περιουσία 3,4 δισεκατομμύρια. Ακολουθούν το ζεύγος του καταξιωμένου σκηνοθέτη Steven Spielberg και της ηθοποιού Kate Capshaw, με εκτιμώμενη περιουσία 3,5 δισεκατομμυρίων.

Σπίλμπεργκ και Κάπσοου
Σπίλμπεργκ και Κάπσοου | AP

Την πρώτη θέση κατέκτησαν η πασίγνωστη Μεξικανή ηθοποιός Salma Hayek και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Francois-Henri Pinault, με συνολική περιουσία 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Χάγιεκ και Πινό
Χάγιεκ και Πινό | AP
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA