Μενού
Βραβεία Όσκαρ
Τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ | AP Photos / Danny Moloshok
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες έμειναν για τη μεγάλη βραδιά των βραβείων Όσκαρ 2024, με την τελετή να λαμβάνει χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/3), στις 03:00 το πρωί συγκεκριμένα, και το κανάλι προβολής να είναι η COSMOTE TV και το COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Η 96η τελετή απονομής βραβείων των Όσκαρ 2024 αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πέρα από τις ταινίες Όπενχαιμερ και Μπάρμπι, θα έχουν και ελληνικό στοιχείο με το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου να συγκεντρώνει 11 υποψηφιότητες.

Όλη η βραδιά των Όσκαρ 2024 θα προβληθεί και με υπότιτλους (Δευτέρα 11/3, 19:30, COSMOTE CINEMA OSCARS HD). Επιπλέον, φέτος, για πρώτη φορά, όλες οι μεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε Replay TV για 7 ημέρες, αλλά και οn demand έως και τις 23/3.

Άξιο αναφοράς σχετικά με τα Όσκαρ 2024, είναι ότι το κανάλι προβολής θα έχει ετοιμάσει ειδικές εκπομπές από το βράδυ της Κυριακής (10/3), μέχρι και την ώρα της ανακοίνωσης του βραβείου της «Καλύτερης Ταινίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA