Ο Γιώργος Κωνσταντίνου περιέγραψε μία μεταφυσική εμπειρία που έζησε το βράδυ πριν η Μάρω Κοντού φύγει από τη ζωή, εξηγώντας πως είδε την παλιά του φίλη στο όνειρό του.
Ο ηθοποιός ήταν σήμερα (1/9) καλεσμένος στο ΣΚΑΙ, και μιλώντας για την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού, ανέφερε πως δεν περίμενε ότι θα την έχανε τόσο ξαφνικά, καθώς είχαν συχνή επικοινωνία και δεν είχε διαπιστώσει κάτι το ασυνήθιστο.
«Ήμασταν κάτι περίεργο με τη Μάρω. Δηλαδή επικοινωνούσαμε συνέχεια. Την έπαιρνα τηλέφωνο, με έπαιρνε τηλέφωνο. Δηλαδή μου την έσκασε ουσιαστικά. Εγώ δεν το περίμενα. Ειλικρινά, δεν το περίμενα».
Το παράταιρο όνειρο του Γιώργου Κωνσταντίνου
«Δεν είχα μάθει τίποτα. Δεν ήξερα αν έχει κάτι. Δεν το μοιράστηκε με κανέναν. Μα δεν το ήξερα. Δυο μήνες πριν, εκτός του ότι τηλεφωνιόμασταν κατά καιρούς, συναντηθήκαμε κιόλας σε ένα εστιατόριο και κάθισα και πήγα και άφησε το τραπέζι το δικό μου και κάθισα δίπλα της.
Δηλαδή, γιατί ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, τόσο, πώς το λένε, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει. Και μου ήρθε ταμπλάς», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε πως μονάχα το βράδυ πριν η Μάρω Κοντού αφήσει την τελευταία της πνοή είδε ένα περίεργο όνειρο:
«Και να σας πω ένα μεταφυσικό, αν επιτρέπεται. Το βράδυ κοιμόμουν και βλέπω ότι εγώ και η Μάρω - μαζί ήταν και ένας ηθοποιός, δεν μπορώ να τον διακρίνω τώρα ποιος ήταν ακριβώς - πηγαίναμε να κάνουμε ένα γύρισμα, κάτι.
Και όπως πηγαίνουμε και μιλάγαμε με τη Μάρω, ξαφνικά τη χάνω και λέω "Πού είναι η Μάρω;". Λέει "Θα έρθει αργότερα". "Μα τι αργότερα", λέω, "τώρα θα γίνει".
Και αρχίζω και φωνάζω "Μάρω" και μου λέει τότε η Μάρω, ακούει τη φωνή μου, μου λέει "Καλά, θα το κάνουμε άλλη φορά αυτό". Ξυπνάω το πρωί και ανοίγω το τηλέφωνο και βλέπω "συλλυπητήρια". Πώς σου φαίνεται αυτό; Ήταν η μέρα που είχε πεθάνει και το όνειρο ήταν το προηγούμενο βράδυ. Είναι απίστευτο», συμπλήρωσε..
- Ο αντικαταστάτης του Νίκου Στραβελάκη στο 10 Παντού: Τι συνέβη στον γνωστό δημοσιογράφο
- «Δεν φεύγουμε με θυμό…»: Αποχαιρετά τα Φουρνά Ευρυτανίας η πολύτεκνη οικογένεια μετά από δύο χρόνια
- Αθώος ο σύζυγος της παρουσιάστριας που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία - «Πάνω από όλα είμαστε γονείς»
- Μαρία Σολωμού: Έδειξε το «Σ' αγαπώ» που της είχε γράψει ο Μάριος Αθανασίου σε χαρτοπετσέτα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.