Μενού
Ο ράπερ Diddy στα MTV Video Music Awards
Diddy | Charles Sykes/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της, του διάσημου ράπερ Diddy, κατέθεσε η τραγουδίστρια της R&B Cassie. Τον κατηγορεί για βιασμό, ενδοοικογενειακή βία και sex trafficking επί 10 χρόνια. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2007 και είχαν σχέση για περισσότερο από μια δεκαετία.
Η 37χρονη Cassie, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Casandra Ventura, κατέθεσε μήνυση κατά του 54χρονου Sean "Diddy" Combs την Πέμπτη (16/11) στη Νέα Υόρκη.

Στα επίσημα έγγραφα που κατατέθηκαν, σύμφωνα με το Sky News, η διάσημη τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι ήταν εγκλωβισμένη σε έναν 10ετή «κύκλο κακοποίησης, βίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης», ο οποίος περιελάμβανε έναν βιασμό το 2018, όταν επιχείρησε να τον εγκαταλείψει, αλλά και πολλαπλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Η Cassie ισχυρίζεται ότι ο ράπερ την εμπορεύτηκε, τη βίασε, της παρείχε ναρκωτικά και την ξυλοκόπησε άγρια πολλές φορές κατά τη διάρκεια 10 ετών που διήρκησε η σχέση τους. Ισχυρίζεται ότι ο ράπερ «την έβαλε στον επιδεικτικό, γρήγορο και γεμάτο ναρκωτικά τρόπο ζωής του» λίγο καιρό αφότου τον γνώρισε και υπέγραψε στην εταιρεία του το 2005. Η Ventura ισχυρίζεται ότι ο ράπερ άρχισε την κακοποίηση αμέσως μετά.

Ο βιασμός από τον Diddy το 2018

Στην αγωγή υποστηρίζει ότι ο διάσημος τραγουδιστής εισέβαλε στο σπίτι της και τη βίασε καθώς η σχέση τους τελείωνε το 2018. Σε δήλωσή της αναφέρει: «Ο Combs δεν είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Μετά από χρόνια σιωπής και σκότους, είμαι επιτέλους έτοιμη να πω την ιστορία μου και να μιλήσω για λογαριασμό μου και προς όφελος άλλων γυναικών που αντιμετωπίζουν βία και κακοποίηση στις σχέσεις τους».

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του ράπερ ανέφερε ότι «αρνείται σθεναρά αυτούς τους προσβλητικούς και εξωφρενικούς ισχυρισμούς. Η απαίτηση της κυρίας Βεντούρα για 30 εκατομμύρια δολάρια (24 εκατομμύρια λίρες), υπό την απειλή της συγγραφής ενός επιζήμιου βιβλίου για τη σχέση τους, απορρίφθηκε απερίφραστα ως κατάφωρος εκβιασμός. Παρά την απόσυρση της αρχικής της απειλής, η κυρία Βεντούρα κατέφυγε τώρα στην κατάθεση μήνυσης γεμάτης με αβάσιμα και εξωφρενικά ψέματα, με στόχο να αμαυρώσει τη φήμη του κυρίου Κομπς και να επιδιώξει να πληρωθεί».

Δείτε επίσης:

Αριστοτέλης Σαρρηκώστας στο Reader: «Έτσι τράβηξα τη φωτογραφία με το τανκ στο Πολυτεχνείο»

Γιατί η αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου βρίσκεται στα χέρια της ΠΑΣΠ

Διομήδης Κομνηνός, ο πρώτος νεκρός του Πολυτεχνείου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA