Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την 30χρονη που αναζητούνταν από την οικογένειά της μετά τοn χωρισμό από σύντροφό της, προχώρησε μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (15/4) σε μία προσωπική αποκάλυψη και θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα.
«Μακάρι να μπορέσω να μιλήσω προσωπικά στην κοπέλα. Δεν ξέρω αν θέλει ή όχι. Είναι 30, θα γίνω 40 σε λίγες μέρες. Έχω περάσει από πολύ δύσκολα στάδια απόρριψης, ερωτικής απογοήτευσης. Να πιστεύεις ότι η ζωή σου τελειώνει επειδή δεν είσαι με έναν σύντροφο. Απόρριψη σε πάρα πολύ άσχημο επίπεδο.
Δεν φωτογραφίζω κάποιον πρώην σύντροφό μου, αλλά πραγματικά το έχω βιώσει, να μην έχω το κουράγιο να έρθω στη δουλειά, να μην μπορώ να βρω το κουράγιο να σηκωθώ, να μην έχει κανένα νόημα η ζωή μου. Πραγματικά όμως, το λέω σε πολλά κορίτσια που μας ακούνε, όταν συνειδητοποιήσουμε ότι μπροστά στο μεγαλείο της ζωής όλα αυτά είναι τόσο μικρά, και ότι όλα αυτά ξεπερνιούνται και θα έρθει ένας άλλος σύντροφος που θα σε κάνει να νιώσεις χαρά και ευτυχία εκεί που δε το περιμένεις και δε νιώθεις αρεστή, εκεί που λες ότι τίποτα δεν αξίζει» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Μακάρι κι αυτή η κοπέλα να το συνειδητοποιήσει, και να το συνειδητοποιήσουν και όλα τα κορίτσια. Δεν αξίζει καμία ερωτική απογοήτευση, κανένας τύπος, καμία γυναίκα, να μας κάνει να νιώθουμε ότι θέλουμε να βάλουμε τέλος στη ζωή μας, γιατί στη γωνία καραδοκεί ο άλλος που θα μας κάνει απόλυτα ευτυχισμένους κι εκείνη τη στιγμή δεν το βλέπουμε στο χάος μας.
Δεν έχει να κάνει με την ομορφιά. Η απόρριψη δεν έχει να κάνει με το πως είσαι εξωτερικά, με το πόσο επιτυχημένος είσαι. Βγαίνω δημόσια και λέω ότι με έχουν απορρίψει πάρα πολύ, με έχουν φτάσει σε σημείο να κλαίω και να λέω ότι δεν έχει νόημα η ζωή μου. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά στη γωνία υπάρχει ένας άλλος άνθρωπος που θα σε κάνει ευτυχισμένη» σημείωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.
«Εγώ είχα και ένα καλό πάντα, ερχόμουν στη δουλειά μου και ό,τι και να μου συνέβαινε με ανθρώπους που έχω φιλικές σχέσεις, το έλεγα και πάντα ένιωθα καλύτερα» είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.
