Την έντονη αντίδραση της Μπέτυς Μαγγίρα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.
«Για λύπηση! Για λύπηση, όταν βγαίνει ένας άνθρωπος και λέει ότι: ήταν καλός άνθρωπος, δεν το ήθελε, υπάρχει αγάπη. Σε λίγο θα μάς πείτε ότι επειδή μάς αγαπάτε, μάς βαράτε κιόλας! Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την κοινωνία! Η αγάπη τι σχέση έχει με το ξύλο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Ό,τι κι αν συνέβη, δεν δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά. Καμία ανοχή από εδώ και πέρα. Καμία» είπε σε υψηλούς τόνους η Μπέττυ Μαγγίρα.
«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να μένει σε μία τέτοια σχέση. Είτε είναι από αγάπη, είτε είναι από φόβο να συνεχίσει να τα καταφέρει μόνη της. Τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε αρκεί να το θέλουμε… Κι εγώ κάποτε ήμουν πιο σκληρή κι έλεγα γιατί δεν φεύγουν αυτές οι γυναίκες» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.