Μενού
Πύρρος Δήμας
Πύρρος Δήμας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε την Τρίτη (23/4) στο «Fay’s Time» και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η κόρη του, Μαρία, άλλαξε επίθετο και πήρε το επίθετο της μητέρας της, τονίζοντας ότι αυτό έχει συμβεί εδώ και χρόνια και όχι τώρα. 

«Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε το επίθετό της. 

Τότε μάλιστα έκανε και λίγο άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και ότι θα κάνει άρση βαρών και θα γίνει Ολυμπιονίκης, μου λέει "μα δεν θέλω να κάνω για να γίνω ολυμπιονίκης, εγώ θέλω να κάνω για μένα, για να γυμνάζομαι" και μου λέει "θα αλλάξω το όνομά μου". 

Της είπα "κάνε ό, τι θέλεις κορίτσι μου, δεν πειράζει". Η Μαρία μου είναι πολύ ευαίσθητη», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Στη συνέχεια σχολίασε ορισμένα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι αυτή η αλλαγή επιθέτου έγινε επειδή στην αρχή στα παιδιά του δεν πολυάρεσε η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, λέγοντας:

«Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι άρπαξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και βρήκαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, στην αρχή, όταν γνώρισα εννοούμε στην αρχή, όχι τώρα, στα παιδιά μου δεν τους καλοάρεσε όλη αυτή η ιστορία, ότι είχα μια καινούργια σχέση. 

Το έμαθαν αμέσως, εγώ τους το είπα. Το είπα στο δεύτερο, τρίτο ραντεβού. Εγώ με τα παιδιά μου μοιράζομαι τα πάντα, λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά φαινόταν το πράγμα ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη. 

Απλά ήθελα να κρατήσω λίγο τις ισορροπίες με τα παιδιά μου, με τους συγγενείς μου, με όλη την οικογένεια και προσπαθούσα να είμαι όσο πιο χαμηλών τόνων. Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου - πού φτάσανε - ψάξανε τα παιδιά, βρήκαν αυτό και είπαν ότι τσαντίστηκε».

«Με τα παιδιά μου είμαι μια χαρά, έχουμε πολύ καλή σχέση. Τα παιδιά μας πρώτα πάνω από όλα», τόνισε στο τέλος ο Πύρρος Δήμας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA