Μενού
Jersey Shore
Jersey Shore | AP
  • Α-
  • Α+

Για το πολυτάραχο παρελθόν του και την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά μίλησε πρόσφατα ο πρώην σταρ του reaity show «Jersey Shore», Μάικ Σορεντίνο, ενώ μοιράστηκε πώς κατάφερε να γλιτώσει από τις ουσίες.

Γνωστός και από τις μέρες του στο σόου ως «Η περίπτωση», ο Μάικ αποκάλυψε πως η φήμη και τα χρήματα που του επέφερε η άνοδός του πυροδότησαν και ενίσχυσαν τις καταχρήσεις του σε ουσίες και αλκοόλ.

Μισό εκατομμύριο

Όπως γράφει το pagesix, ο Μάικ αποκάλυψε πως την περίοδο της ασωτίας του είχε ξοδέψει περίπου 500.000 δολάρια σε κοκαΐνη και εξαρτησιογόνα φάρμακα. «Ξόδεψα κάπου μισό εκατομμύριο δολάρια σε κοκαΐνη και οξυκοδώνη. Ήμουν ανεξέλεγκτος και επιπόλαιος, και έπεσα θύμα στην εξάρτηση».

«Τα έπινα όλα. Έπαιρνα τις ουσίες μαζί μου όπου πήγαινα, μέσα στην Louis Vuitton τσάντα μου», πρόσθεσε ο Σορεντίνο, λέγοντας επίσης πως όταν ταξίδευε με αεροπλάνο, έπαιρνε μαζί του νόμιμα φάρμακα όπως Xanax και Valium για να «φτιάχνεται» εν ώρα πτήσης.

«Η ζωή μου περνούσε αστραπιαία, έκανα το λάθος να πιστέψω ότι οι ουσίες θα με βοηθούσαν με τις επιδόσεις μου, και για λίγο, το παραδέχομαι ότι βοήθησαν. Αλλά τελικά ανέπτυξα εξάρτηση στις ίδιες ουσίες».

Ο πάτος και η αλλαγή σελίδας

Ο 41χρονος πλέον Μάικ δήλωσε πως ήταν ήδη χρήστης όταν άρχισε το jersey Shore, αλλά η φήμη και τα χρήματα μόνο ενέτειναν το πρόβλημά του. Είχε φτάσει σε σημείο να προσπαθεί να κρύβει τα σκευάσματα από το συνεργείο της εκπομπής, ενώ σε μία περίπτωση είχε μεταφέρει λαθραία ναρκωτικά όταν βρέθηκε στην Ιταλία για τις ανάγκες της παραγωγής, κρύβοντάς τα σε ένα παπούτσι.

Ο Σορεντίνο είχε φτάσει να βιώνει βίαια επεισόδια λόγω του στερητικού συνδρόμου, ακόμα και στον «αέρα» της εκπομπής. Ο σταρ έπιασε πάτο λίγα χρόνα αργότερα, όταν δοκίμασε πρώτη φορά ηρωίνη για να καταπολεμήσει την κατάθλιψή του.

«Κατάντησε να κάνω ένα ναρκωτικό που ποτέ δεν νόμιζα ότι θα έκανα. Μία ουσία που έχει σκοτώσει ανθρώπους, από την οποία λίγοι γλιτώνουν. Ένα ναρκωτικό που θεωρούσα "βρώμικο", την ηρωίνη», δήλωσε στο μέσο.

Ο Μάικ όμως κατάφερε με τα χρόνια να τηρήσει αυστηρά ένα πρόγραμμα απεξάρτησης, και το 2015 βγήκε νηφάλιος και «καθαρός» από την κλινική όπου έμενε. ως σύμμαχό του στην προσπάθεια αναφέρει τη γυναίκα του, Λόρεν, η οποία τον στήριξε σε όλη την πορεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA