Μενού
rihanna
Ριάνα | AP
  • Α-
  • Α+

Η Ριάνα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό ως καλόγρια και η λήψη μάλλον δίχασε τους φαν της στο Instagram εάν κρίνουμε από τα σχόλια στο προφίλ της. 

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Ριάνα στο αμερικάνικο περιοδικό «Interview Magazine», η τραγουδίστρια πόζαρε με διαφορετικά outfits στον φακό και θέλησε να δώσει μια γεύση στους φαν της μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας κάποιες λήψεις.  

Ωστόσο, η φωτογραφία που βλέπουμε τη Ριάνα ως καλόγρια και ακόμα περισσότερο το βίντεο από τα παρασκήνια όπου αφήνει εν μέρει εκτεθειμένο το στήθος της προκάλεσε την αντίδραση πολλών followers της που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την όλη στάση της Ριάνα. 

Βέβαια, αρνητικά σχόλια - αν και σε πολύ μικρότερο βαθμό - απέσπασε και άλλη μία φωτογραφία της Ριάνα όπου τη βλέπουμε με ανδρόγυνο λουκ, ενώ έντονα σχολιάστηκε και η τρίτη λήψη της όπου τη βλέπουμε με ξανθιά περούκα σα μια εξουθενωμένη μητέρα και νοικοκυρά

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA