Μενού
Ρίκι Μάρτιν
Ρίκι Μάρτιν | Evan Agostini/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Ο Ρίκι Μάρτιν, σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο φετίχ που έχει με τα πόδια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε να τα φιλάει για ώρες.

«Λατρεύω τα πόδια. Έχω ένα θέμα με τα πόδια. Λατρεύω το μασάζ ποδιών και θα μπορούσα να φιλάω τα πόδια σου σαν τρελός για ώρες. Αλλά όλοι έχουμε κάτι. Κάποιοι έχουν φετίχ με τις μασχάλες. Ας ανοίξουμε τη συζήτηση», δήλωσε ο Ρίκι Μάρτιν, του οποίου το φετίχ θα μπορούσε να πει κανείς ότι φαίνεται και από σχετικές αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram, όπως αναφέρει και η New York Post.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι πολλοί θαυμαστές του δείχνουν να έχουν το ίδιο φετίχ, αφού όπως δήλωσε, του στέλνουν μηνύματα στο Instagram, όπου του γράφουν ότι ζωγραφίζουν τα πόδια του ή ότι θα μπορούν να τα αναγνωρίσουν από απόσταση χιλιομέτρων. 

«Επιτρέψτε μου να κάνω like σε αυτό το σχόλιο που έλεγε "μου αρέσουν τα πόδια σου". Έχω θαυμαστές που μπορούν να ζωγραφίσουν τα πόδια μου σαν έργο τέχνης. Μου γράφουν: "Ρίκι, μπορώ να αναγνωρίσω τα πόδια σου από χιλιόμετρα μακριά"», είπε χαρακτηριστικά ο Ρίκι Μάρτιν.

Δεν έκρυψε δε ότι στα τέλη των '90s με αρχές των ‘00s που ήταν στο απόγειο της δόξας του παγκοσμίως ήταν έτοιμος να τα παρατήσει όλα για χάρη του τότε συντρόφου του για να μπορέσουν να ζήσουν μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι οι συνεργάτες του τον συμβούλευαν να μην κάνει coming out γιατί αυτό θα σήμαινε το τέλος της καριέρας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA