Μενού
rouvas
Σάκης Ρουβάς | Ant1
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς και ξάφνιασε όταν αποκάλυψε πως αρχικά δεν ήθελε να κάνει τη δική του οικογένεια επηρεασμένος από το διαζύγιο των γονιών του.

«Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία» παραδέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς και στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη:

«Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα». 

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν χωρίζει τη σταδιοδρομία του σε προ και μετά Ηλία Ψινάκη εποχή απάντησε: «Νομίζω ότι είναι ένα σημείο που περιγράφεις το οποίο το αντιλαμβάνεται ο κόσμος που έχει παρακολουθήσει αυτή την πορεία. Εγώ που ξέρω αναλυτικότερα τη ζωή μου έχω πολλά τέτοια σημεία τα οποία με έχουν αλλάξει. Δεν υπάρχει ένα σημείο ακριβώς αλλαγής, υπάρχει μία πορεία, μία διαδικασία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA