Η Σαλίνα Γαβαλά μίλησε σε δημοσιογράφους για τον αποκλεισμό του τραγουδιού της από τον εθνικό τελικό της Eurovision 2025 και ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα στη σχέση της με τον Μπάμπη Στόκα.
«Μπήκε στη 12αδα, αλλά μας το έβγαλαν. Αποκλείστηκε, γιατί πριν από 2 μήνες είχα πει τον τίτλο, οπότε παρόλο που ήμασταν στη 12 - και παρόλο που δεν θα έπρεπε να διαρρεύσει ούτε αυτό - έμαθα ότι ήμασταν 3η ή 4η θέση».
Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει ποιος προχώρησε στην καταγγελία, η Σαλίνα Γαβαλά απάντησε: «Όχι, αυτό φαντάζομαι ότι είναι δουλειά ντετέκτιβ».
Για το αν ο Μπάμπης Στόκας γνώριζε ότι το τραγούδι που έγραψε προοριζόταν για τον Εθνικό Τελικό της Eurovision, η Σαλίνα Γαβαλά είπε: «Αυτά έχουν ξεκαθαριστεί, οπότε μην ψάχνουμε θέματα όπως είπε και ο ίδιος. Δεν υπάρχουν μεταξύ μας. Το μόνο θέμα που υπάρχει για να το βρούμε είναι πώς έγινε η καταγγελία και από ποιον».
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.