Μενού
shannen-doherty
Σάνεν Ντόχερτι | (AP Photo/Peter Kramer)
  • Α-
  • Α+

Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της «κλασικής» εφηβικής σειράς των '90s, «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», επανενώθηκαν στο «90s Con» στην Τάμπα της Φλόριντα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Σάνεν Ντόχερτι, Τόρι Σπέλινγκ, Τζέισον Πρίσλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Ίαν Ζίρινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Γκαμπριέλ Κάρτερις θυμήθηκαν στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς που εκτόξευσε τη δημοτικότητά τους παγκοσμίως, ενώ αναφέρθηκαν και στις ζωές τους σήμερα.

Το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού, όμως, κέρδισε με διαφορά η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία προς το τέλος του πάνελ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της όταν η οικοδέσποινα εξέφρασε εκ μέρους όλων των παρευρισκομένων τη χαρά τους που η ίδια έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση (περίπου στο 39:00 του παρακάτω βίντεο).

Η Σάνεν Ντόχερτι δίνει μάχη εδώ και χρόνια με τον καρκίνο του μαστού τέταρτου σταδίου, χωρίς, όμως, αυτό να την αποτρέπει από το να συνεχίζει να δουλεύει κανονικά, καθώς επίσης να δίνει το «παρών» σε cons είτε για το «Μπέβερλι Χιλς» είτε για τις «Μάγισσες», τις δύο σειρές μέσα από τις οποίες τη λάτρεψε το κοινό σε όλο τον κόσμο. 

Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, συμμετείχε στο reboot του Μπέβερλι Χιλς το 2019 χωρίς να πει σε κανέναν ότι ο καρκίνος είχε «επιστρέψει». Μόνο ο Μπράιαν Όστιν Γκριν γνώριζε την κατάσταση της υγείας της και την είχε στηρίξει αρκετά.

«Σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Σάνεν Ντόχερτι και θέλοντας να το ελαφρύνει, αυτοσαρκάστηκε λέγοντας: «Παιδιά, ξέρετε πόσο μου αρέσει να κλαίω συνεχώς. Και το κάνω, φαίνεται. Οπότε, σας ευχαριστώ».

 

«Έχω έναν αγώνα για τη ζωή μου, τον οποίο δίνω κάθε μέρα», είπε η Σάνεν Ντόχερτι και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είμαι υπέροχα, αλήθεια».

Άλλωστε, η ίδια είχε δηλώσει στο Good Morning America τον Φεβρουάριο του 2020: «Η ζωή μας δεν τελειώνει τη στιγμή που έχουμε τη διάγνωση στα χέρια μας. Έχουμε ακόμα και άλλη ζωή να ζήσουμε».

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια του «90s Con», η Σάνεν Ντόχερτι εξομολογήθηκε ότι χάρη στο «Μπέβερλι Χιλς» όπου έπαιζε για τέσσερις σεζόν από το 1990 μέχρι το 1994, μπόρεσε να πληρώσει έξοδα νοσοκομείου όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο πατέρας της. 

Αναφερόμενη δε στην προσωπική της ζωή, αυτοσαρκάστηκε για ακόμα μία φορά λέγοντας: «Το άλλο μου επάγγελμα είναι να αρραβωνιάζομαι, να παντρεύομαι και να χωρίζω και αυτό το κάνω πολύ καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA