Μενού
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ σε πρεμιέρα ταινίας
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ | (Jordan Strauss/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Τζένιφερ Γκάρνερ και την Τζένιφερ Λόπεζ, οι οποίες φέρονται να διαφωνούν για μία ανθυγιεινή συνήθεια του Μπεν Άφλεκ. Η πρώην και η νυν σύζυγος του ηθοποιού φαίνεται να είναι σε κόντρα σχετικά με το γεγονός ότι ο Μπεν Άφλεκ δεν μπορεί να κόψει το κάπνισμα.

Σύμφωνα με το marca.com, η Γκάρνερ και η Λόπεζ βλέπουν διαφορετικά το ζήτημα, με την Γκάρνερ να θεωρεί πως το κάπνισμα είναι «αηδιαστικό», ενώ έχει ζητήσει από τον Άφλεκ να μην καπνίζει μπροστά στα παιδιά τους, τα οποία απέκτησαν όταν ήταν παντρεμένοι.

Όμως, πηγές που επικαλείται το μέσο αναφέρουν πως η νυν σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Λόπεζ, πιστεύει πως το κάπνισμα βοηθά τον Άφλεκ να μείνει μακριά από το ποτό. Έτσι, η τραγουδίστρια ανέχεται αυτή τη συνήθεια, αφού τον κρατά μακριά από άλλους εθισμούς. Ωστόσο, θέλει ο Άφλεκ να κόψει το τσιγάρο.

Αυτή η διαφωνία έχει προκαλέσει προστριβές ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με την Γκάρνερ να είναι απογοητευμένη από τη Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο, η Γκάρνερ δεν γνωρίζει πως και η Λόπεζ έχει ζητήσει από τον Άφλεκ να κόψει το τσιγάρο, η οποία τον προτρέπει να χρησιμοποιεί τσίχλες νικοτίνης για να κατευνάσει την επιθυμία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA