Μενού
Η Σελίν Ντιόν στο Met Gala το 2019
Η Σελίν Ντιόν στο Met Gala το 2019 | (Charles Sykes/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Δυναμικό comeback κάνει η Σελίν Ντιόν, η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue για το τεύχος Μαΐου. Η βραβευμένη τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για την καριέρα της καθώς και για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου με το οποίο διαγνώστηκε το 2022.

«Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου και πάντα θα είναι αλλά ελπίζω ότι θα βρούμε ένα θαύμα, έναν τρόπο να τη θεραπεύσουμε. Πέντε φορές την εβδομάδα υποβάλλομαι σε αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία. Δουλεύω τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα γόνατά μου, τις γάμπες μου, τα δάχτυλά μου, το τραγούδι μου, τη φωνή μου.

Τώρα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Στην αρχή αναρωτιόμουν: “γιατί εγώ; Πώς συνέβη αυτό; Τι έκανα; Εγώ φταίω γι’ αυτό;“» περιγράφει η τραγουδίστρια.

Η Σελίν Ντιόν δέχθηκε ερώτηση και για την επιστροφή της στο τραγούδι και πότε αυτή θα συμβεί. «Εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζω πίσω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: “Ναι, σε τέσσερις μήνες”. Δεν ξέρω…

Το σώμα μου θα μου το πει. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω να περιμένω. Είναι δύσκολο, δουλεύω πολύ σκληρά και αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα σταματήσει ποτέ, και αυτό είναι η θέληση. Είναι το πάθος, είναι το όνειρο, είναι η αποφασιστικότητα».

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA