Η Μαρία Κορινθίου ανήρτησε ήδη από τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου φωτογραφίες της στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους της είχαν ήδη στείλει ευχές για τη γιορτή της.
Η ηθοποιός ανέβασε δύο selfies, ποζάροντας στην κάμερα αρχικά στέλνοντας ένα φιλί και μετά βγάζοντας τη γλώσσα της έξω, με περιπαικτική διάθεση.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «15 Αυγούστου-ΜΑΡΙΑ. Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ. Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους! Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα».
Τη δημοσίευση της Μαρίας Κορινθίου σχολίασε, ανάμεσα σε άλλους και ο Γιάννης Αϊβάζης, με τον οποίο μόλις πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσαν ότι χωρίζουν μετά από 14 χρόνια.
Ο ηθοποιός έστειλε στη Μαρία Κορινθίου κόκκινες καρδιές και εκείνη ανταπέδωσε με αντίστοιχο σχόλιο.
- Μεγάλη υπόθεση ζωοκλοπών πίσω από το μακελειό στα Βορίζια: Εύρημα για τη βόμβα σε σπηλιά, μέλους της οικογένειας Καργάκη
- Ρωμαίος αυτοκράτορας με εμβόλιο στο χέρι: Η τούρτα που έφτιαξε η Μανωλίδου στον Άδωνι Γεωργιάδη
- Τη νύχτα που η Ελλάδα πανηγύριζε το Euro σκότωναν τη 15χρονη Φιλιώ στην Κοζάνη: Ο δολοφόνος της είναι εκεί έξω
- Η Νάταλι Κάκκαβα είχε πόνο στην καρδιά και ρώτησε το ChatGPT για διάγνωση: Έπαθε κρίση πανικού και μούδιασε το στόμα της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.