Μενού
Ερωτική σκηνή από την ταινία Lovee & other Drugs
Ερωτική σκηνή από την ταινία Lovee & other Drugs | YouTube/Limerence.
  • Α-
  • Α+

Οι ερωτικές σκηνές είναι μία σκηνοθετική επιλογή στενά συνυφασμένη με τον κινηματογράφο και τις ταινίες. Κάποιες φορές αποτελούν ειλικρινή σχόλια ή αλληγορίες για την ανθρώπινη κατάσταση, τη ροή της πλοκής και τον εσωτερικό κόσμο των χαρακτήρων. Άλλες είναι απλά φθηνά τεχνάσματα για να προσελκύσουν βλέμματα και κλικς.

Πάντα όμως είναι δύσκολες στο γύρισμα. Το να προσποιηθούν δύο άνθρωποι χωρίς συναισθηματική ή σωματική εγγύτητα ξαφνικά τους εραστές είναι από μόνο τους δύσκολο, και πολλές φορές τέτοιες λήψεις καταλήγουν...σε φιάσκο.

Παρακάτω θα δούμε μερικές ερωτικές σκηνές που είχαν καταστροφική κατάληξη, όπως τις παρουσιάζει η Sun.

Αιματηρό όργιο

Για ένα πρόσφατο τέτοιο φιάσκο μίλησε ο ηθοποιός Τζέιμς ΜακΑβόι, γνωστός ως ο νεαρός καθηγητής Xavier στο franchise των X-men και ως ο τερατώδης δολοφόνος στα «Σιαμαλανικά» θρίλερ Split και Glass.

Ο ηθοποιός χρειάστηκε να γυρίσει μία σκηνή όπου συμμετείχε σε ένα ερωτικό όργιο για τη νέα του ταινία, Turn Up the Sun, όπου ένας από τους συναδέλφους του... παρασύρθηκε λίγο. Πάνω στο κρεβάτι των γυρισμάτων, χωρίς καμία προειδοποίηση, έριξε μία δυνατή δαγκωνιά στον σβέρκο του Μακ Αβόι.

Ο ίδιος τρόμαξε τόσο από την υπερβολική «ρουφηξιά», που πετάχτηκε από το κρεβάτι και έπεσε με τα γόνατα στο πάτωμα και φυσικά χτύπησε.

Ερωτική κόπωση

Όπως θα περιμέναμε από το sexploitation χιτ «50 Shades of Grey», τα γυρίσματα των πολλαπλών ερωτικών σκηνών, που ήταν το επίκεντρο της ταινίας, χρειάστηκαν πολλές λήψεις.

Αυτό ήταν που κούρασε και τη συμπρωταγωνίστρια, Dakota Johnson, η οποία ανέφερε πως η πλάτη και ο σβέρκος της είχαν πιαστεί και πονούσαν μετά από τις επαναλαμβανόμενες σκηνές σε δύσκολες στάσεις.

Το ανέλπιστο γυμνό

Οι φαν της Ανν Χάθαγουει έχουν να ευχαριστούν μία γκάφα της για μία από τις πιο αποκαλυπτικές στιγμές της στη μεγάλη οθόνη. Στα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί Love and Other Drugs το 2010.

Η Χάθαγουει έπρεπε, στη διάρκεια μίας αποπλάνησης, να βγάλει το παλτό που φορούσε, αποκαλύπτοντας πως ήταν γυμνή από κάτω. Στη διάρκεια όμως της πρόβας, νόμιζε ότι η κάμερα «έγραφε», και αντί να φορέσει κάποιο σουτιέν από κάτω, τα πέταξε όλα μπροστά στον συμπρωταγωνιστή της και σε όλο το σετ.

Χαστούκι πάθους

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας «πιπεράτης» σκηνής για το The Legend Of Tarzan, η Margot Robbie παραδέχτηκε ότι «παρασύρθηκε» λίγο και έριξε κατά λάθος μία ανάστροφη στον συμπρωταγωνιστή της, Alexander Skarsgard.

Βέβαια, την ευθύνη μοιράζεται και ο σκηνοθέτης, David Yates, που δασκάλεψε τη Robbie να δώσει ένα «αληθοφανές χαστούκι ή γροθιά» στη διάρκεια της σκηνής, για να φαίνεται πιο ρεαλιστική και «ωμή».

Ο υπερβάλλων ζήλος που επέδειξε η Margot όμως χάρισε στον παρτενέρ της τη μόνη του μελανιά από τα γυρίσματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA