Μενού
Το σπίτι πριν την ανακαίνιση
Το σπίτι πριν την ανακαίνιση | TikTok
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα αποκάλυψε στο TikTok πως κατάφεραν να βγάλουν χρήματα από αέρα «κοπανιστό», μεταμορφώνοντας το παλιό σπίτι τους σε ένα σύγχρονο «παλάτι» και εκτοξεύοντας την αγοραστική του αξία.

Η Σόφι Κινγκ και ο σύντροφός της, Λιούις Μπέριμαν, έκαναν πραγματικά αγνώριστο το μονώροφό τους, το οποίο αγόρασαν έναντι 95.000 λιρών. Το ζευγάρι, που πλέον ζει στο Μίντλεσμπρο της Βρετανίας, ξόδεψε επιπλέον 35.000 λίρες για την ανακαίνιση του μπανγκαλόου, αλλά έκτοτε έχει μείνει με ένα τεράστιο κέρδος 65.000 λιρών.

Αξία από το τίποτα

Η Σόφι μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της το πριν, το ενδιάμεσο και το μετά της εντυπωσιακής ανακαίνισης, αφήνοντας πολλούς ακόλουθους του καναλιού έκπληκτους. 

«Αγοράσαμε ένα φτηνό μπανγκαλόου και το ανακαινίσαμε. Ξυλώσαμε τα πάντα και χτίσαμε και επιπλέον δωμάτιο», λέει στο βίντεο. «Μας πήρε πέντε μήνες από την αρχή ως το τέλος. Κάποιους μπορεί να τους ευχαριστούσε όπως ήταν, αλλά εμείς θέλαμε να το δουλέψουμε για να το φέρουμε στα μέτρα μας».

Πλέον δεν απομένει τίποτα από το μπανάλ εσωτερικό του σπιτιού, αφού τα πράσινα λαδί πλακάκια του μπάνιου, τα καφέ χαλιά, τα γυμνά ξύλινα έπιπλα και οι φλοράλ ταπετσαρίες πήραν «πόδι». Τώρα το σπίτι δεν είναι απλά όμορφο και μοντέρνο, αλλά είναι κάτι που θα περίμενε κανείς να δει σε περιοδικό διακόσμησης.

Η Σόφι είπε πως η αξία του σπιτιού εκτοξεύτηκε μετά την ανακαίνιση περίπου 65.000 λίρες. «Το αγοράσαμε για 95.000 και ξοδέψαμε 35.000 για την ανακαίνιση. Το πουλήσαμε φέτος για 195.000 λίρες, και έτσι κερδίσαμε 65.000. Αυτή τη στιγμή κάνουμε άλλη μια ανακαίνιση στο καινούργιο μας σπίτι». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA