Μενού
Σπύρος Μπιμπίλας
Σπύρος Μπιμπίλας | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε τη Δευτέρα (19/2) στο «Πρωινό» και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την παιδική του ηλικία και το πώς αντέδρασε η μητέρα του όταν έμαθε ότι είναι ομοφυλόφιλος, ενώ αναφέρθηκε και στους ερωτικούς συντρόφους του. 

«Ένιωθα ότι μου συμβαίνει κάτι περίεργο και έπρεπε να πορευτώ με αυτό, αλλά χωρίς να το πω. Δεν το είπα σε κανέναν. Δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ μέχρι που μεγάλωσα πολύ», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε τώρα τον καινούργιο λογαριασμό του Reader στο Instagram

«Ο πατέρας μου είχε πεθάνει όταν ήμουν παιδί, η μητέρα μου το έμαθε και το αποδέχθηκε μετά. Θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο που εγώ δε γεννήθηκα όπως εκείνη θα ήθελε. Είχε πάθει ισχυρό σοκ γιατί το έμαθε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα κάποιου ανθρώπου που ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν», συμπλήρωσε. 

«Είχαμε μια ιστορία, όχι εύκολη στο σπίτι, όπου μου συμπαραστάθηκαν πολύ τα αδέλφια μου. Η μητέρα μου μου ζήτησε να πάμε σε ψυχολόγο, πήγαμε σε ομαδική ψυχοθεραπεία και μετά από πέντε συνεδρίες της είπα ότι πρέπει να φύγουμε και να αποδεχθεί αυτό που είμαι. Ήξερε και τους συντρόφους μου», ανέφερε στη συνέχεια.

«Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου - Τρεις ήταν οι πολύ μεγάλες σχέσεις μου» 

«Εγώ είμαι πάρα πολύ της συντροφικότητας και της μονογαμίας, γιατί υπάρχουν γκέι άνθρωποι -όπως και ετεροφυλόφιλοι- που τους αρέσει πάρα πολύ να αλλάζουν συντρόφους, όπως και ετεροφυλόφιλοι, υπάρχουν και παντρεμένοι άνθρωποι που αλλάζουν συνεχώς συντρόφους εκτός γάμου. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ της συντροφικότητας και θα μου άρεσε πάρα πολύ να ζήσω με έναν άνθρωπο που εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφερόμενος στον αριθμό των ερωτικών του συντρόφων, εξήγησε για ποιον λόγο είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του μεγαλύτερο αριθμό από τον πραγματικό. 

«Να σας πω κάτι να γελάσετε. Στο "Αntivirus" όταν με ρωτήσανε -γιατί μου έκαναν μια τέτοιου είδους ερώτηση- "με πόσους συντρόφους έχεις πάει στη ζωή σου". Εκεί ντράπηκα και είπα τυχαία το 40», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

«Και μετά κάτσαμε με έναν πολύ αγαπημένο και πρώην σύντροφο και μου λέει: "Μα είναι δυνατόν να έχεις πάει; Αφού δεν πας". Και κάτσαμε και τα βγάλαμε και ήταν 25. Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου. Αλλά οι σχέσεις μου, οι μεγάλες και ουσιαστικές που έχουν μείνει στην καρδιά μου και από αυτούς τους ανθρώπους οι τρεις τουλάχιστον είναι οικογένειά μου, είναι πολύ μεγάλες σχέσεις, δεκαετίας δηλαδή», δήλωσε ο ίδιος. 

«Όταν έχασα τον δεύτερο έρωτα της ζωής μου που ήταν ο μεγαλύτερος, είχα φτάσει σε ένα σημείο να μη θέλω να ζω. Μπήκε ξαφνικά ένας τρίτος έρωτας στη ζωή μου που με ξανά ανέβασε στα ουράνια», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA