Μενού
spyros-papadopoulos
Σπύρος Παπαδόπουλος | ΕΡΤ1
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι Κοιμάσαι», για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, βρέθηκε τη Δευτέρα (18/9) στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Στέφανο Κασσελάκη που ήρθε πρώτος στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

«Πολιτικό ον εξακολουθώ και προσπαθώ να είμαι, αλλά δεν εμπλέκομαι με κόμματα. Αμήχανος είμαι κι εγώ, γιατί δεν είναι και πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Από την άλλη είναι ένα μάθημα για όλους μας, γιατί μπήκε ένας άνθρωπος και μίλησε πρακτικά, χωρίς ιδεολογήματα και πομφόλυγες και τον ακολούθησε αμέσως ο κόσμος. Ένας άνθρωπος που πριν από έναν μήνα δεν τον γνωρίζαμε», πρόσθεσε.

 

«Αυτό είναι και λίγο απαξίωση των μέχρι τώρα μεθόδων και νοοτροπιών. Του καταλογίζουν πολλοί ότι κατέβηκε από τον ουρανό και μέχρι προχθές δεν είχε ιδέα. Ε και εσείς που είχατε ιδέα, όμως, τι κάνατε; Αυτός τουλάχιστον ήρθε και τον προτίμησε ο κόσμος. Μήπως αυτό είναι μία απαξίωση για εσάς; Μήπως κάτι δεν αρέσει σε αυτό που κάνετε εσείς;», αναρωτήθηκε.

«Αποδείχθηκε ότι καλά τα λέμε, τι κάνουμε όμως; Εκεί αποδείχθηκε το πρόβλημα. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς ψηφίζω με βάση την ιδεολογία μου. Είμαι κολλημένος και λόγω του πατέρα μου δεν πηγαίνει το χέρι μου αλλού. Βλέπω, όμως, πάρα πολλά λάθη, είμαστε λίγο προχθεσινοί», επεσήμανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.