Μενού
Ο Κάνιε Γουέστ με την κόρη του, Νορθ, σε βίντεο κλιπ
Ο Κάνιε Γουέστ με την κόρη του, Νορθ, σε βίντεο κλιπ | (Youtube Kanye West)
  • Α-
  • Α+

Τα βήματα του πατέρα της, Κάνιε Γουέστ, ακολουθεί η 10χρονη Νορθ, η οποία ραπάρει ως Miss Westie στο νέο του βίντεο κλιπ. Η Νορθ Γουέστ πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Talking/Once Again», όπου συμμετέχει και ο Ty Dolla $ign.

Η Νορθ Γουέστ στο βίντεο κλιπ βρίσκεται σε έναν σκοτεινό χώρο και κάθεται σε μια καρέκλα όσο κάποιοι άλλοι της φτιάχνουν τα μαλλιά. Τραγουδά επανειλημμένα «You don't want no problems, you just-» (δεν θέλεις προβλήματα, θέλεις μόνο- και στη συνέχεια να τραγουδά το «Talking» (να μιλάς).

Η 10χρονη συνεχίζει: «I love it here / we gonna take over the year for another year / it's your bestie, Miss Miss Westie» (Μου αρέσει εδώ, θα το ξανακάνουμε άλλη μια χρονιά, είναι η κολλητή σου, η κυρία Γουέστι).

Στη συνέχεια του βίντεο, η Νορθ ανεβαίνει στους ώμους του πατέρα της και κοιτούν μαζί τον φακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο στίχος της 10χρονης ακούστηκε κατά τη διάρκεια ενός listening party για το επερχόμενο project στο Μαϊάμι στις 12 Δεκεμβρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA