Ο Σταμάτης Φασουλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση και -μεταξύ άλλων- μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη για τον λόγο που δεν επιθυμεί να γράψει ένα βιβλίο.
«Πραγματικά, εγώ περιμένω πως και πως τη μέρα που θα μου πει η Αργυράκη, δεν θα το πιστέψεις, ο Σταμάτης Φασουλής έβγαλε βιβλίο και μας διηγείται όλη τη ζωή του» υπογράμμισε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, με τον Σταμάτη Φασουλή να απαντά: «Δεν θα το κάνω. Αν το κάνω τώρα μπορεί να γκρεμιστεί το μισό θέατρο, γιατί θα πρέπει να πω αλήθειες».
«Αν το κάνω μετά από πενήντα χρόνια, δεν θα ενδιαφέρει κανέναν γιατί θα μας έχουν ξεχάσει όλους. Οπότε άστο καλύτερα. Άστο δεν χρειάζεται» πρόσθεσε.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.