Ο Σταμάτης Γαρδέλης συνελήφθη την Τρίτη (27/2) για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας και πέρασε άλλη μια περιπέτεια τον τελευταίο καιρό. Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και τόνισε ότι νιώθει χάλια και αδικημένος για όλη αυτή την κατάσταση.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και τη δημοσιογράφο, Χαρά Μπουτσικάκη που τον συνάντησε, είπε: «Είμαι χάλια, νιώθω πολύ αδικημένος. Τώρα ξεκινάνε όλα, θα τα δείτε όλα. Εγώ είπα την αλήθεια».
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.