Η Στεφανία Γονίδη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για τον πατέρα της, Σταμάτη Γονίδη, σημειώνοντας ότι είναι αυστηρός και απαιτητικός, ενώ αποκάλυψε ότι τον έχει δει να μετακινεί αντικείμενα με την ενέργεια και τη σκέψη του, από φλόγες και χαρτιά μέχρι ρολόγια.
«Έχω δει τον μπαμπά μου να μετακινεί αντικείμενα με την ενέργειά του. Το ότι μετακινεί αντικείμενα με τη σκέψη, έχει να κάνει με την πίστη, το μυαλό και τα ηλεκτρομαγνητικά στα χέρια. Έχει μετακινήσει ρολόι, χαρτί, φλόγα και έχει σταματήσει τον αέρα» είπε.
Η Στεφανία Γονίδη μίλησε και για τις παιδικές της αναμνήσεις, ενώ σχολίασε και το πόσο διαφορετική είναι σε σχέση με τον πατέρα της. «Ξυπνούσε και μας τραγουδούσε. Καθόταν λίγο μαζί μας, έπαιζε, τραγουδούσε. Είναι λογικό να διαφωνούμε σε κάποια κομμάτια, γιατί είμαστε δύο άνθρωποι διαφορετικοί».
Στη συνέχεια, μίλησε για τις σχέσεις τους σήμερα, εξηγώντας πως έχουν απομακρυνθεί κάπως, λόγω υποχρεώσεων. «Λόγω δουλειάς και οικογενειακών υποχρεώσεων, δεν βρισκόμαστε τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να τον βλέπω λίγο πιο συχνά, αλλά το έχω αποδεχτεί. Πολλές φορές, δεν μπορούμε να έχουμε ό,τι θέλουμε. Η πόρτα του σπιτιού του είναι πάντα ανοιχτή».
- Οι σαρωτικές αλλαγές στη στρατιωτική θητεία, η κόντρα Μαρινάκη-Ζωής και η Μέρκελ στην Αθήνα
- Λεπτό προς λεπτό η μοιραία πτήση στην Ινδία - Πώς οδηγήθηκε σε συντριβή το αεροσκάφος
- Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν που βρίσκονται στο στόχαστρο και η ραδιενέργεια στη Νατάνζ
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.