Μενού
Σταύρος Σβήγκος
Σταύρος Σβήγκος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το διαζύγιό του και το πώς βιώνει την πατρότητα, ενώ αναφέρθηκε στα ριάλιτι και το αν θα συμμετείχε εκείνος ποτέ σε κάποιο. 

«Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για κανέναν ρόλο ούτε για τον ρόλο του πατέρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει ούτε μπορείς να προγραμματίσεις κάτι. Η πατρότητα μού έχει φέρει μεγαλύτερες ευθύνες, οι οποίες είναι ωραίες γιατί ξέρεις ότι θα σε ανταμείψουν στο μέλλον. Πιο πολύ με τρομάζει η κοινωνία και ο κόσμος παρά το μεγάλωμα του παιδιού», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός. 

Αναφερόμενος στο διαζύγιό του, ο Σταύρος Σβήγκος είπε ότι «είναι εύκολο ένα διαζύγιο όταν κοιτάς το καλό του παιδιού σου και το δικό σου. Δε θεωρώ ότι οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί. Νορμάλ είναι όλα, δύο μπαμπάδες με ένα παιδί, ένας μπαμπάς μόνος του ή μια μαμά μόνη της, να έχει δύο σπίτια. Το θέμα είναι η αγάπη, το πώς θα γίνει αυτό είναι υπόθεση του καθενός. Δεν μπορεί να ορίσει κανείς το πλαίσιο ούτε την προσωπική ζωή κανενός». 

«Ακούω τόσα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια, έναν οχετό στην τηλεόραση. Και δεν κοιτάνε τα μούτρα τους αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν χειρότερα πράγματα και μπορεί να βγάζουν φοβερά κομπλεξικά παιδιά ή προβληματικά γιατί είναι οι ίδιοι προβληματικοί. Πουλάει ο ρατσισμός και παίζεται. Αυτοί οι άνθρωποι στην πραγματικότητα και στην κοινωνία μας είναι απομονωμένοι, αλλά ό,τι πουλάει, δυστυχώς ισχυροποιείται», σχολίασε στη συνέχεια γύρω από τα ρατσιστικά σχόλια που ακούγονται στην τηλεόραση.

 

Για το ενδεχόμενο μιας νέας συντρόφου, ο ίδιος τόνισε: «Δε θα λογοδοτήσω σε κανέναν, είναι δική μου υπόθεση και σαφώς επηρεάζει μάλλον και το παιδί και το αφορά. Όταν αποφασίσω ποιος είναι ο σύντροφός μου, όποιος κι αν είναι, θα πρέπει να το κάνω με σωστό τρόπο, καλό είναι να συμβουλευτώ έναν ειδικό και να αποφεύγουμε τις άρρωστες σχέσεις».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν τα ριάλιτι είναι αντίπαλος των σειρών και το αν εκείνος θα συμμετείχε ποτέ σε κάποιο, ο Σταύρος Σβήγκος απάντησε:

«Τα ριάλιτι είναι αντίπαλος της κοινωνίας και της παιδείας. Στους ανθρώπους των ριάλιτι έρχεται γρήγορα η ευκολία, η δημοσιότητα και το χρήμα, αλλά μετά ο εξευτελισμός. Τους κατασπαράζουν αυτούς τους ανθρώπους. Μου έχουν προτείνει να μπω σε ριάλιτι, αλλά δεν μπορώ να με δω εκεί. Είναι άλλη η δουλειά μου, αλλά ποτέ δε λέω ποτέ. Δεν μου είναι εύκολο να τα παρακολουθήσω για να πω την αλήθεια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA