Διακοπές στη Μύκονο μαζί με τα παιδιά της κάνει η Κιάρα Φεράνι. Η Ιταλίδα influencer επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά τη χώρα μας και το νησί των ανέμων, για να απολαύσει τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές μετά το διαζύγιό της με τον ράπερ Φέντεζ.
Σε άλλη ανάρτησή της ποζάρει με την κόρη της, για την οποία γράφει: «Αγαπητή κόρη, είσαι η ηλιαχτίδα μου, η απαλή μου αύρα και η ζεστασιά κάθε καλοκαιρινής ημέρας. Με αγάπη, μαμά».
- Συγκλονίζει ο Σταύρος Φλώρος: «Είχα τις αισθήσεις μου, έπιασα το πόδι μου και είδα ότι κόπηκε»
- ΔΕΘ 2026: Στο τραπέζι 1.000 ευρώ κατώτατος μισθός - Η δέσμη μέτρων που θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- «Ρίξε, γιατί δεν ρίχνεις;»: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Το κίνητρο του 31χρονου
- «Θηρίο» η Κατερίνα Στικούδη: Έκανε deadlift με 100 κιλά αλλά «όλο λάθος», της σχολίασαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.