Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήμερα Πρωτοχρονιάς αποφάσισε να μείνει μακριά για λίγες ώρες από τις κυβερνητικές του υποχρεώσεις και να απολαύσει στιγμές με τον γιό του.
Συγκεκριμένα, Κωνσταντίνος και Κυριάκος Μητσοτάκης εντοπίστηκαν σε κινηματογράφο στους Αμπελόκηπους παρακολουθώντας την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καποδίστριας», σύμφωνα με την ανάρητση του «Αθήναιον Κινηματογράφος».
Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση φωτογραφήθηκε και με τον ιδιοκτήτη του σινεμά.
- Πού να μη νοικιάσετε στην Αθήνα: Οι 5 απλησίαστες περιοχές για φοιτητές - Tο κόλπο για φθηνό σπίτι
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στην Κύπρο - Το χρονικό της τραγωδίας στο Κάβο Γκρέκο
- Τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου όπου οι γάτες είναι παντού - Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί
- Ο Ιταλός παλαιστής που εκτοξεύει πίτσες έχει ένα μυστικό όπλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.