Μενού
goulioti
Στεφανία Γουλιώτη | Open
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη της Άννας Δρούζα στην εκπομπή «Όσα Δε Λέμε» του Open βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρα η Στεφανία Γουλιώτη. Εκεί, η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τη σχέση της με τον θάνατο, αναφορικά με την απώλεια του πατέρα και του πρώτου της αγοριού, ενώ συγκλόνισε με την αναφορά της στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν 7 ετών.

«Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς με την ανθρώπινη εξαθλίωση άρα ίσως μπορέσεις κάποτε να συμφιλιωθείς με τον αποχωρισμό. Μόλις το κάνεις αυτό, τότε θα συμφιλιωθείς και με τον θάνατο. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και είδα όλη την πορεία του ανθρώπου, από τον λεβέντη μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Ήταν 7 χρόνια, ξεκίνησε από πολλαπλό μυέλωμα των οστών», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

«Είμαι πολύ περήφανη που ήμουν δίπλα του σε όλο αυτό. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν τον είδα να είναι στη ΜΕΘ, ένα σώμα που να μην καταλαβαίνει τι του συμβαίνει. Έφυγε σε κώμα, τον ξύπνησαν λίγο αλλά ένιωθε ότι έφευγε. Είπαμε όμορφα και άσχημα πράγματα πριν φύγει. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, έχω ακόμα θυμό μαζί του», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Είχε πολύ στενό τρόπο σκέψης, μου έλειπε η κατανόηση από τον πατέρα μου, ενώ είχα ανάγκη κάποιον να με βοηθήσει να ανοίξω. Το έψαχνα απελπισμένα αλλού και το βρήκα τελικά στο θέατρο. Κανένας γονιός δεν αποδέχεται τα παιδιά του, απλώς κάποιοι δεν τα ενοχλούν», παραδέχεται στη συνέχεια η Στεφανία Γουλιώτη.

«Το πρώτο αγόρι που ερωτεύτηκα πέθανε σε μία πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που μου καθόρισε τη ζωή. Θα μπορούσαν οι σεξουαλικές μου επιλογές να ήταν διαφορετικές. Ξύπνησα ένα πρωί και μου είπαν: ο Λάζαρος σκοτώθηκε. Πάρα πολλές επιλογές που έκανα εκ των υστέρων στη ζωή μου επηρεάστηκαν από αυτό, μέχρι και το ότι επέλεξα να πάω σε σχολείο θηλέων», περιέγραψε σε άλλο σημείο η Στεφανία Γουλιώτη.

Μίλησε ακόμη για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη, την πρώτη φορά, όταν ήταν μόλις 7 χρονών.

«Ήταν σεξουαλική παρενόχληση, συνέβη δυο φορές. Τη μία στα 7-8 μου. Ήταν βιασμός θεωρητικά μπορεί και πρακτικά. Ήταν ένας κηπουρός που ψαχούλευε με το χέρι του κι εγώ ήμουν ακινητοποιημένη. Μου πήρε χρόνο σαν παιδί να καταλάβω ότι ήταν άσχημο αυτό που συνέβαινε».

Σεξουαλική παρενόχληση βίωσε και μεγαλύτερη από ρεφλεξολόγο τον οποίο επισκέφθηκε για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το ισχίο της.

«Έτυχε δεύτερο γεγονός. Ήμουν 33. Εγώ είμαι πολύ ανοιχτή με τους ανθρώπους και δεν φαντάζεσαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σου συμβεί. Φαντάζεσαι ότι θα πας σε γιατρό και θα φερθεί σαν γιατρός.

Είχα ένα τραύμα στο ισχίο και δυσκολευόμουν να το περιγράψω και είπα μήπως βοηθήσω εκείνος. Στη μεγάλη ηλικία θεώρησα ότι εγώ φταίω και έτσι πήγα και δεύτερη και τρίτη φορά θεωρώντας ότι τώρα που δεν θα δώσω δικαίωμα.

Εξαφανίστηκα, θύμωσα πάρα πολύ. Ήθελα να το πω σε όποιον τον κόσμο και να μην ξαναπατήσει άνθρωπος εκεί. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν όταν το είπα σε φίλους και αυτοί συνέχισαν να πηγαίνουν στον ίδιο άνθρωπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA