Ο Βρετανός τραγουδιστής Χάρι Στάιλς απέτισε φόρο τιμής στον πρώην συνοδοιπόρο του στο συγκρότημα One Direction, Λίαμ Πέιν, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών όταν έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή, υπογραμμίζοντας ότι θα του λείπει πάντα.
«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ», ανέφερε ο τραγουδιστής. «Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του», συμπλήρωσε, περιγράφοντας τον Πέιν ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο αγάπη και ενέργεια.
Ο Λίαμ Πέιν, ο οποίος έγινε διάσημος με το συγκρότημα One Direction, έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, πέφτοντας από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.
Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του παραμένουν ασαφείς, ο Πέιν είχε μιλήσει δημοσίως σχετικά με τη μάχη που έδινε με θέματα ψυχικής υγείας και την κατανάλωση αλκοόλ, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση του να είναι διάσημος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.