Μενού
Το καλό και το κακό
Το καλό και το κακό | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Πολλές φορές κάποιος μπορεί να μην είναι απαραίτητα κακός, αλλά η συμπεριφορά του μπορεί να μην είναι και η καλύτερη.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι συνήθως ένα όμορφο άτομο εξωτερικά και μπορεί να κάνει κάποιον να θέλει να τον πλησιάσει, καθώς δίνει την αίσθηση ότι ζει μια «τέλεια» ζωή. 

Πρόσεχε όμως… Το χειρότερο με τον Υδροχόο είναι ότι όντως θα σε αγαπήσει, αλλά θα σε χρησιμοποιήσει ώστε να πάρει αυτό που θέλει και μετά θα εξαφανιστεί σαν να μην υπήρξες ποτέ. Ναι, έτσι απλά θα εξαφανιστεί και δεν θα τον νοιάξει και καθόλου. Δεν έχει να κάνει με εσένα αλλά έτσι είναι η φύση του. 

Ζυγός

Πολλοί λένε ότι οι Ζυγοί είναι το πιο όμορφο ζώδιο. Είναι ελκυστικό άτομο και ξέρει πως να δώσει αγάπη στους άλλους. Σχεδόν πάντα να είναι συμπαθής και έχει πάντα θετική διάθεση και έχει μια ωραία προσωπικότητα. 

Είναι όμως από τα πιο άσχημα ζώδια στο εσωτερικό τους λόγω της διπλωματικότητας του, η οποία δεν φαίνεται πάντα. Πρέπει να παρατηρήσεις με λεπτομέρεια της κινήσεις του για να καταλάβεις τον χαρακτήρα του. Μπορεί να βοηθήσουν κάποιον με προθυμία αλλά συνήθως προσπαθούν να έχουν κάποιο όφελος μέσα από αυτό. Φαίνονται ευγενικοί αλλά μπορεί να μην είναι και τόσο. 

Ιχθύες

Οι ιχθύες είναι ρομαντικοί και με πολύ θετικότητα. Όμως η πολύ καλοσύνη πάντα κρύβει και κάτι κακό. Έχουν ενσυναίσθηση και ξέρουν πως να καταλαβαίνουν τους άλλους και να είναι δίπλα τους. Το πρόβλημα τους όμως είναι ότι είναι τόσο ευαίσθητοι που δεν μαζεύονται.

Ο Ιχθύς έχει εύκολες εναλλαγές στη διάθεση του και πέφτει εύκολα θύμα κοροϊδίας. Είναι αυτοκαταστροφικός όταν χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων του. 

Αιγόκερως

Είναι το ζώδιο που είναι καλό στη δουλειά του και αφοσιώνεται στους στόχους του, αλλά δεν το έχει και τόσο με τις ανθρώπινες σχέσεις. 

Τα κακά του είναι ότι δεν συγχωρεί, είναι ψυχρός και το διακατέχει η απαισιοδοξία. Είναι τόσο εγωιστής που ξεχνάει να περιποιηθεί τα άτομα που τον αγαπούν και κάνει πράγματα που ικανοποιούν μονάχα τον ίδιο. 

Επίσης, άλλο ένα κακό του είναι ο έλεγχος, τον οποίο θέλει να έχει πάντα. Δύσκολα θα σε εμπιστευτεί και σπάνια θα βγει από την ζώνη ασφαλείας του. 

Παρθένος

Μερικοί Παρθένοι είναι πάντα με στη χαρά και ξέρουν πως να οργανώνουν τις καταστάσεις. Τραβάει την προσοχή με την εξυπνάδα του και την καλοσύνη του. 

Το κακό είναι ότι κρίνουν του άλλους με άσχημο τρόπο και πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν τέλειοι. Έτσι γίνονται δύσκολοι, περίεργοι και προσβλητικοί μερικές φορές. 

Δίδυμος

Ξέρουν να μιλάνε αλλά και να ακούν. Μπορούν να μιλάνε για ώρες κάνοντάς ενδιαφέρον συζητήσεις. Το κακό του διδύμου είναι ότι έχει διπλή προσωπικότητα (εξού και το όνομα). Ξεκινάνε εύκολα τσακωμούς και μετά ξαφνικά είναι όλα καλά με αποτέλεσμα να είναι λίγο δύσκολο να τα έχουν όλα πάντα καλά λόγω των εναλλαγών τους και ίσως γίνουν κουραστικοί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA