Μενού
zodia
zodia | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας με πολλές αλλαγές και δυο ζώδια πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω γιατί θα δουν τα ερωτικά τους να ανατρέπονται.

Πιο συγκεκριμένα, η ενέργεια των ανάδρομων πλανητών προκαλεί προβλήματα στην αγάπη για τον Κριό και τον Ζυγό. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι άντρες Ζυγοί και οι γυναίκες Κριοί, καθώς ο Άρης επηρεάζει τη ζυγαριά και θα δημιουργήσει αναταράξεις και απαιτήσεις που με τη σειρά τους θα φέρουν σκέψεις για χωρισμό.

Για να αποφύγουν τον χωρισμό αυτά τα ζώδια θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα μαζί με το ταίρι τους και όχι μόνοι.

Επανέρχονται τα προβλήματα από το παρελθόν

Αν τα ζώδια αυτά είχαν θέματα στο παρελθόν με τη σχέση τους, θα επανέλθουν και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματα τους, μαζί με πολλά ερωτήματα που είχαν τεθεί και έμειναν αναπάντητα.

Εάν οι σύντροφοι είναι σε θέση να επικοινωνούν ανοιχτά, μπορούν να αντιμετωπίσουν τους φόβους και τις βεβαιότητες τους. Θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, κατανόηση και ειλικρίνεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA