Μενού
Πανσέληνος
Πανσέληνος | Shuttestock
  • Α-
  • Α+

Η Πανσέληνος του Σεπτέμβρη βρίσκεται στον Κριό και θα μας «φωτίσει» την Παρασκευή. Ετοιμάσου για τις αλλαγές που έρχονται στα ερωτικά και τα εργασιακά σου. 

Το γεμάτο φεγγάρι δίνει ώθηση στα ζώδια να αντιμετωπίσουν καταστάσεις με νέες ευκαιρίες και αποφάσεις. 

Πως επηρεάζονται τα εργασιακά και τα ερωτικά του κάθε ζωδίου 

Κριός: Τα αισθηματικά σου σε απασχολούν και με το φεγγάρι στο γέμισμα του αποφασίζεις να απομακρυνθείς λίγο και να βρεις την ηρεμία από μέσα σου. Όσον αφορά τα εργασιακά σου, ακούς τις γνώμες των κοντινών σου ανθρώπων, αλλά αποφασίζεις να ακολουθήσεις τα δικά σου θέλω. 

Δίδυμος: Έχεις παραμελήσει τον σύντροφο σου τώρα τελευταία και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του δώσεις περισσότερη προσοχή γιατί αλλιώς ίσως οδηγηθείς στον χωρισμό. Στην εργασία σου πρέπει να συγκεντρωθείς στους στόχους που έχεις θέσει και να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου, ώστε να υπάρχει καλύτερη συνεργασία. 

Ταύρος: Στα εργασιακά σου και τα ερωτικά σου η Πανσέληνος σε επηρεάζει θετικά, δίνοντας σου μια υπεροχή που γίνεται ορατοί από το ταίρι σου αλλά και από τους συναδέλφους σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κυλήσουν όλα ομαλά για εσένα χωρίς πολλές αλλαγές. 

Λέων: Η Πανσέληνος σε βάζει σε μια διαδικασία να μιλήσεις πιο ανοιχτά με το ταίρι σου και να κάνετε τη σχέσης σας πιο δυνατή. Στα εργασιακά σου μένεις σταθερός και προσπάθησε να μην αφήσεις τίποτα να σε επηρεάσει αρνητικά. 

Παρθένος: Κάτι κακό που έκανες παλιά σε βάζει στη διαδικασία να προσφέρεις και ίσως συμμετάσχεις σε κάποια κοινωνική εργασία. Η ψυχολογία σου σε επηρεάζει έντονα γιαυτό κράτα δυνατά και μην αφήσεις τον εαυτό σου να χάσει τον έλεγχο

Καρκίνος: Τα ερωτικά σου παραμένουν σταθερά χωρίς αναταράξεις, αν και δεν ανέχεσαι πολλά αυτές τις μέρες. Τα εργασιακά σας ευνοούνται θετικά και έχετε θετικές επιδόσεις. 

Ζυγός: Όλα θα πάνε καλά για εσένα στα εργασιακά, με τα συναισθήματα σου να είναι έντονα. Θα εκφράσεις έντονα την αγάπη σου στο ταίρι σου και να περιμένεις μια αναπάντεχη έκπληξη που θα σε επηρεάσει θετικά.  

Σκορπιός: Σε περιτριγυρίζουν έντονες σκέψεις όσον αφορά τα αισθηματικά σου που δεν θα πρέπει να αφήσεις να σε επηρεάσουν, ώστε όλα να παραμείνουν όλα σταθερά. Τα εργασιακά σου, σου δίνουν μια αίσθηση ευημερίας και οικονομικής σιγουριάς.

Τοξότης: Μια νέα ευκαιρία που θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα έρχεται στα εργασιακά σου. Κάνε ένα δώρο στο ταίρι σου για να ζεστάνεις την σχέση σας και θα δεις όμορφες αλλαγές. 

Ιχθύες: Το ταίρι σου ζητάει προσοχή και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να του την δώσεις κάνοντας κάτι όμορφο. Στα επαγγελματικά σου στοχεύεις στην εξέλιξη των ικανοτήτων σου και της αποτελεσματικότητα σου. 

Αιγόκερως: Οι υποχρεώσεις σε πιέζουν και ίσως μπεις στη διαδικασία να ψάξεις για μια νέα εργασία, αλλά κάνε το με ήρεμο μυαλό ώστε να μην πάρεις λάθος και βιαστικές αποφάσεις. Τα υπόλοιπα παραμένουν σταθερά, με την ημέρα της Πανσελήνου να σου δίνει οικονομική σιγουριά. 

Υδροχόος: Είσαι πολύ καλά με την καριέρα σου να αλλάζει προς το καλύτερο με μια δημιουργικότητα να σε διακατέχει. Τα ερωτικά σου είναι ήρεμα και όλα εξελίσσονται θετικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA