Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Μαρινέλλα, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο.
«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα» ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.