Μενού
Τάσος Χαλκιάς
Τάσος Χαλκιάς | ANT1
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε μέσα από το «Πρωινό» το τελευταίο «αντίο» στην Κάτια Νικολαΐδου με τον ηθοποιό να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και να «λυγίζει» μπροστά στην κάμερα.

«Η Κάτια Νικολαΐδου ήταν ένα ανεκτίμητο και ευγενικό πλάσμα, μια ταλαντούχα συνάδελφος, όμορφη, με όμορφη ψυχή, όμορφη ζωή με όμορφο μυαλό. Θα ζει πάντα μέσα μου, δεν θα την ξεχάσω ποτέ και εγώ και οι φίλοι που την είχαμε περιβάλει εκείνη την εποχή στη σειρά "Θα Σε Δω στο Πλοίο", αλλά και πολύ αργότερα που είχαμε κρατήσει επαφή», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Εκείνη την εποχή που κάναμε τη συνεργασία στη σειρά, η Κάτια έπαθε την ασθένεια. Δεν είχε πάρει κανείς μας χαμπάρι και η Κάτια ήρθε μια μέρα στο γύρισμα με ένα μαντηλάκι δεμένο στον λαιμό. Ήταν κάτι πολύ όμορφο σαν εικόνα, της πήγαινε και χαριτολογώντας της είπα ότι το νέο look μου αρέσει και ταιριάζει με τον ρόλο», πρόσθεσε με τη συγκίνηση να είναι παραπάνω από εμφανής.

 

«Δεν έχω κάτι να σου πω. Στο καλό να πας, κοριτσάκι μου γλυκό. Εμείς που μείναμε πίσω, θα σε αγαπάμε πάντα. Στο καλό, αγάπη μου. Δεν έχω να πω περισσότερα για την Κάτια μου, με πονάει πολύ, με θλίβει», κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε επίσης:

Μπλε Διάδρομος: Πώς ο τεράστιος δρόμος θα «ενώνει» 7 χώρες - Ανάμεσα τους και η Ελλάδα

Οι «τεμπέληδες» Έλληνες δουλεύουν περισσότερο - Πότε βγαίνουν στη σύνταξη στην Ευρώπη

Γιάννης Στεφανάκος: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός σε ηλικία 57 ετών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA