Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Όλοι άνθρωποι είμαστε, και πού και πού μας συγχωρείται ένα αθώο ψεματάκι. Υπάρχουν όμως τέσσερα ζώδια που είναι φυσικοί ψεύτες, στα οποία τέτοια επιείκεια απλά τους δίνει περισσότερο θάρρος.

Λέων

Νόμιζες ότι το ζώδιο με το πιο παραφουσκωμένο «εγώ» θα ένιωθε ότι σου οφείλει την αλήθεια; Θα σου πει ψέματα για να σε εντυπωσιάσει, για να εκθειάσει τον εαυτό του, και απλά γιατί ένας «βασιλιάς» δεν χρωστά τίποτα στους «αυλικούς» του.

Ιχθύες

Επίσης, κατά συρροήν ψεύτης, αλλά όχι από κακεντρέχεια. Ο ιχθύς, όπως και τα πραγματικά ψαράκια, βλέπει τον κόσμο μας κάτω από το δικό τους πρίσμα, και φυσικά τα όσα λέει ακολουθούν τη δική του αντίληψη που συνήθως απέχει από την πραγματικότητα.

Τοξότης

Του αρέσει να υπερβάλλει την αλήθεια, αλλά σε αντίθεση με τον Λέοντα, όχι μόνο για να φανεί ο ίδιος. Βέβαια, δεν τον πειράζει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, λέγοντας ευφάνταστες ιστορίες.

Δίδυμοι

Ό,τι και να σου πει ένας δίδυμος, να θυμάσαι πως ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται γύρω του, και πρέπει να φιλτράρεις τα λόγια του με αυτό κατά νου. Θα σου παρουσιάσει γεγονότα με μικρές, «χειρουργικές» διαστρεβλώσεις για να φέρει τα πράγματα στα μέτρα του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA