Μενού
Σειρά του Netflix
Σειρά του Netflix | Youtube
  • Α-
  • Α+

Πολλές σειρές του Netflix χαίρουν της ευρείας αποδοχής του κοινού, ακόμα και αν δεν ικανοποιούν κάθε θεατή. Stranger Things, Beef, Arcane, Game of Thrones και αμέτρητα άλλα είτε έγραψαν ιστορία ή βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Αλλά το να θεωρείται μία σειρά «τέλειος» εκπρόσωπος του είδους της είναι πολύ σπάνιο. Αυτή την τιμή έχει το Dark, ένα μείγμα επιστημονικής φαντασίας και αστυνομικού μυστηρίου που ιντριγκάρει και παρασύρει τον θεατή σε μία δίνη υπερφυσικών γεγονότων, όπως γράφει το LadBible.

Πολλοί την ξεχωρίζουν ως η καλύτερη σειρά που έχει περάσει ποτέ από την πλατφόρμα, παρά τη χαμηλή της δημοτικότητα.

Το σκοτεινό «διαμάντι» του Netflix

Το γερμανικής παραγωγής Dark ξεκινά με ένα premise που θυμίζει Stranger Things, με την αναζήτηση ενός αγνοούμενου αγοριού. Το ξετύλιγμα του μυστηρίου όμως κάνει την πλοκή της δημοφιλούς σειράς να φαντάζει πεζή «αμερικανιά».

Διαδραματίζεται στη φανταστική γερμανική πόλη Winden, με την κοινότητα να συγκλονίζεται από την εξαφάνιση δύο παιδιών. Τέσσερις από τις οικογένειες της πόλης εμπλέκονται σε ένα κυνήγι των αγνοούμενων, αλλά και των υπαίτιων.

Γρήγορα τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται, καθώς αποκαλύψεις από το παρελθόν και χρονοταξιδιώτες από το μέλλον αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, αποκαλύπτοντας τη συνωμοσία που φώλιαζε στις σκιές του Winden.

Η σειρά που δημιούργησαν οι Baran Bo Odar και Jantje Friese έχει επί του παρόντος βαθμολογία 95% στον ιστότοπο συγκέντρωσης κριτικών Rotten Tomatoes, με κάθε μία από τις τρεις σεζόν να λαμβάνει σκορ 90%, 100% και 97% αντίστοιχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA