Μενού
Βασίλης Καρράς
Βασίλης Καρράς | NDP
  • Α-
  • Α+

Τέλος στις φήμες για κόντρα του Πασχάλη Τερζή με τον Βασίλη Καρρά, θέλησε να βάλει η σύζυγος του πρώτου. Η ίδια τόνισε πως επιθυμία της είναι να σταματήσει κάθε συζήτηση που αναφέρει ότι οι δύο τραγουδιστές είχαν τσακωθεί. 

Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ανέφεραν πως ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής είχαν διακόψει τις σχέσεις τους για αρκετά χρόνια. Ωστόσο ο λόγος για τον οποίο δεν μιλούσαν δεν είχε γίνει γνωστός. 

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως τους τελευταίους τέσσερις μήνες οι δύο άλλοτε κολλητοί φίλοι τα είχαν βρει ξανά και ότι είχαν συνομιλήσει αρκετές φορές.

Όπως επισημάνθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» από τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά με τη σύζυγο του Πασχάλη Τερζή, η ίδια διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι υπήρξε μεταξύ των δύο καλλιτεχνών οποιαδήποτε παρεξήγηση.

«Μάλιστα επιθυμεί να σταματήσει η αναπαραγωγή της είδησης ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν σε κόντρα, καθώς δεν είναι αληθής», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA