Η Ύδρα ζει μέρες… Χόλιγουντ. Το νησί έχει αλλάξει όψη, μετατρέπεται σε μια πόλη άλλης εποχής και κάθε γωνιά του θυμίζει κινηματογραφικό σκηνικό. Ταμπέλες έχουν αφαιρεθεί, δρόμοι έχουν «γυρίσει» δεκαετίες και η καθημερινότητα των κατοίκων μοιάζει να έχει μπει σε μια παράλληλη πραγματικότητα.
Ανάμεσά τους και η Σταυρούλα, κάτοικος του νησιού, η οποία συμμετέχει ως κομπάρσος στα γυρίσματα.
Όπως λέει, η ατμόσφαιρα είναι πρωτόγνωρη: «Είναι πραγματικά Χόλιγουντ. Ζούμε όλοι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει».
Όταν τη ρωτήσαμε για τον ρόλο της και τι ακριβώς θα κάνει στην ταινία, ήταν ξεκάθαρη: «Πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι, αλλά και λόγω του συμβολαίου δεν μπορώ να πω περισσότερα».
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.