Μενού
Τομ Κρουζ
Τομ Κρουζ | EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF/ ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Οι φίλαθλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου διχάστηκαν με την εμφάνιση και την ομιλία του Τομ Κρουζ λίγο πριν από τη σέντρα του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ 2026 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αργεντινή.

Ο 64χρονος σταρ του Χόλιγουντ ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο του MetLife Stadium και απηύθυνε έναν πανηγυρικό λόγο για τη δύναμη του ποδοσφαίρου να ενώνει τους λαούς.

«Πριν από περισσότερες από 30 ημέρες, 48 έθνη ξεκίνησαν ένα ταξίδι. Διέσχισαν ωκεανούς, σύνορα και διαφορετικούς πολιτισμούς. Και όλοι μαζί μας έδειξαν γιατί αυτό το παιχνίδι ανήκει σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα: «Καμπανάκι» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ακεραιότητα του Μουντιάλ: Η πρόταση στη FIFA για το 2030

Ωστόσο, πολλοί φίλαθλοι που συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν τον τελικό δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η ομιλία του Τομ Κρουζ ήταν γελοία», «Για ποιο λόγο ο Τομ Κρουζ βγάζει λόγο πριν από έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου; Απλώς σταματήστε», «Τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο;».

Ωστόσο, δεν τα έκριναν όλα αρνητικά... Το ότι ο Τομ Κρουζ χρησιμοποίησε τη λέξη «football» και όχι «soccer» για να αναφερθεί στο άθλημα, κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά.

«Τουλάχιστον το αποκάλεσε football και όχι soccer», «Είπε football και όχι soccer. Ας το χωνέψουν όλοι», «Τελείωσε, η συζήτηση λύθηκε οριστικά».

Τα κυριότερα σχόλια αφορούσαν την καθυστέρηση της σέντρας, αφού πολλοί σχολίασαν ότι η τελετή λήξης ήταν υπερβολικά μεγάλη και καθυστέρησε άσκοπα την έναρξη του ματς, ενώ πολλοί υποστήριξαν ότι η FIFA προσπαθεί να αντιγράψει το αμερικανικό μοντέλο υπερθεάματος του Super Bowl, κάτι που δεν ταιριάζει στην παράδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η FIFA είχε συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό καστ καλλιτεχνών, με τους Ρόμπι Γουίλιαμς, Λόρα Παουζίνι, Νικόλ Σέρζινγκερ και τον δημοφιλή δημιουργό περιεχομένου IShowSpeed να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, εκτός από αυτή την ξεχωριστή εμφάνιση του Τομ Κρουζ.


Ενώ λίγο πριν από την έναρξη του τελικού, η Τζένιφερ Χάντσον, μία από τις σημαντικότερες φωνές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και κάτοχος των βραβείων Emmy, Grammy, Όσκαρ και Tony, ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών.


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...