Μενού
Η νοτιοαφρικανή τηλεπερσόνα, Shamiso Mosaka
Η νοτιοαφρικανή τηλεπερσόνα, Shamiso Mosaka | (Instagram @shamiso_)
  • Α-
  • Α+

Το απόλυτο χάος προκάλεσε η νοτιοαφρικανή τηλεπερσόνα, Shamiso Mosaka, πριν από την πτήση από το Ντέρμπαν στο Γιοχάνεσμπουργκ λόγω της «απείθαρχης» συμπεριφοράς της. 

Όπως αναφέρει το BBC, η τοπική αεροπορική εταιρεία CemAir δήλωσε τη Δευτέρα (18/3) ότι η πτήση είχε καθυστερήσει κατά 90 λεπτά λόγω της άρνησης της influencer να ακολουθήσει τους «κανονισμούς ασφαλείας».

Πρόσθεσε ότι ο πιλότος αναγκάστηκε να σταματήσει τις «ήδη λειτουργούσες μηχανές». Η influencer, η οποία έχει πάνω από 140.000 followers στο Instagram και είναι παρουσιάστρια στο μουσικό κανάλι MTV Base South Africa, κοινοποίησε βίντεο από το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στο πλευρό της. 

Στο βίντεο η influencer καλείται από τους αστυνομικούς να εγκαταλείψει την πτήση, αλλά αρνείται να το κάνει μέχρι να της υποσχεθούν ότι θα της κλείσουν άλλη πτήση. Το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας αρνείται αυτό το αίτημα.

Η ίδια προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και προσπαθεί να συγκεντρώσει την υποστήριξη άλλων επιβατών για να επιβεβαιώσει ότι δεν ήταν ενοχλητική.

Στη συνέχεια λέει ότι αισθάνεται ότι το περιστατικό έχει ρατσιστικά κίνητρα, καθώς ισχυρίζεται ότι το πλήρωμα καμπίνας δεν κατάφερε να εξηγήσει επαρκώς τι έκανε λάθος.

Η οικονομική διευθύντρια της CemAir, Laura van der Molen, απέρριψε τον ισχυρισμό σε δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα The Citizen. Είπε ότι «η κ. Mosaka αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της αεροπορικής εταιρείας και δυστυχώς έπρεπε να απομακρυνθεί με τη βία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA